Mitral kalp kapağım değişti (1994'de) 1987'den beri kalp hastasıyım + aort kapak delik + %95 tıkalı kalp damarım var (1 kez anjio oldum) + uzun zamandır bayılmıyorum ama 2-3 kez bayıldım + ağzımdan koyu sıvı geldi hepsinde, epilepsi hastasıyım (karberol + ağrıkesici +l ustral 50 mg veriliyor) uzun sürmüyor ama aşırı sinir oluyor (bazen ağrılı baş dönmesi oluyor, boyun damarlarıma mızrak saplanır gibi oluyor), bazen 5 dakka öncesini unutuyor yardım almadan hatırlayamıyorum, bazen 10-15 sene öncesini hatırlıyorum,+ çokaz sedef var + romatizma (ayaklarım normal hareketle,birkaç basamakta, 3 kez balta vb.şey kaldırmakla, 10-15 dakkada yoruluyorum) + tansiyon (penadur+ delix veriliyor) +i drar yolları enfeksiyonu(idrar yapım sonrası damlama bazen o his geliyor,idrar yaparken bazen aşırı acı vesancı oluyor) +mayasıl(egzama,son zamanlar büyük abdesti yaparken kanama oluyor ,temizlik yaparken acı ve kanama oluyor kabarcıklar iç ve dış kısımda var)+miğde(sıksık ekşime+yanma+şişkinlik oluyor bazen duru su içsem karnı aşırı şişiyor).?
Lütfen yardım edin bu hastalıklarımın oranı ne olur?
tam hatırlamıyorum 4 yılı geçti %40 oran sadece kalp kapağı değşimine verilmişti. Zamanla ilerledi.
Cevap mümkünse msn adesime verlirse çok sevinirim. Enazından bu sitede yayınladığındaa haber verirseniz duacınız olurum.
Saygılarımla.
Lütfen yardım edin bu hastalıklarımın oranı ne olur?
tam hatırlamıyorum 4 yılı geçti %40 oran sadece kalp kapağı değşimine verilmişti. Zamanla ilerledi.
Cevap mümkünse msn adesime verlirse çok sevinirim. Enazından bu sitede yayınladığındaa haber verirseniz duacınız olurum.
Saygılarımla.