Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birden fazla hastalık ile malulen emeklilik için başvurdum. Sonuç ne olur?

Memoli40

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yardımlarınız için öncelikle çok tşkler

Malülen emeklilik için başvuruda bulundum hastane oran belirtmedi. SGK sevkketdi. 5 yıldır epilepsi hastasiyim senede 2/3 nöbet yazdı dr. Astim hastasıyım solunum yetmezliği yazdı dr. Romatoid artrit kanısı koydu fizik tedavi Ve her iki kalçamda femur kaymasindan dolayı İki platin var ve sağ kalçamda kullandigim Kortizon nedeniyle aşırı kireçleme oluştu. %60 oranında rapor verirlermi vermezlerse
Napmaliyim

Memoli40 öncelikle hakkın da hayırlısı
Malulen emeklilik te sadece bir rahatsızlığından dolayı %60 oran alman gerek belirtiğin rahatsızlıklardan toplamından değil. Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmalısın
Sonuç geldiğinde paylaşırsın bizimle.

Tşkler umut bey saolun ilginiz ve alakanız için
Bana dedikleri toplamda iş gücünün
3/2 sini kaybetmiş olman gerekir denilmişti
Şimdi siz böyle deyince ümitsizliğe düştüm

bende beyin kanaması için mallen emeklilik düşündüm ama burdaki admin lerin yardımıyla erken emekliliğin uygun olduğuna karar verdim..raporum nisan da bitiyor...inş uygun bir sonuca ulaşırız hep beraber hayırlısıyla...

#umut2135 Tşkler
#OturanBoğa tşkler
İlginiZ ve alakanıZ için
Malesef dediğiniz gibi sonuç
Malülen emeklilik için olumsuz geldi
Saygılarımla

Memoli40

Şartlarınız tutuyorsa engelli sağlık kurulu raporu alarak erken emeklilik yolunu deneyebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğiniz rahatsızlıklardan en az %40 oranında engelli raporu alırsınız diye düşünüyorum ki bu da kanunlara göre engelli statüsünü kazanmanız için yeterli olur.

@Memoli40

Kardeşim bende aynı senin gibi birden fazla hastalık ile malulen emeklilik için mahkeme kapılarında,hastane koridorlarında 3 yıldır uğraşıp duruyorum.

Sana tavsiyem benim düştüğum hataya düşme ve,prim günün kurtarıyorsa engelli sağlık kurulundan alacağın rapora binaen erken emeklilikten faydalan ve biran önce emekli olmaya bak.

Üst Alt