Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birden fazla konan psikiyatrik tanılar da rapor oranı nedir?

Sinope57

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar,
Bana 2010 da şizoaffektif bozukluk ve obsesif bozukluk tanısı daha sonra organik olmayan psikoz tanısı kondu. Şuan ki tanı atipik psikoz. Heyete gireceğim. Bana oran verirlerse hangi tanı üzerinden verirler. Hangi tanıyı dikkate alırlar. Oran sizce ne olur? Birde 9 senedir bu hastalıkla mücadele ediyorum verilecek rapor süreli mi süresiz mi olur?
Vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Şizoaffektif bozukluk la ilgili epikiriz var mı elinde.
Ayrıca ben size açıklayıcı net bir cevap vermiştim.sanırım ikna edici olmamış.
Bu soruyu pas geçiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olsunlar....

Kağan55
Abi sizden cevapı aldım. Başka bir arkadas farklı birşey diyecek mi onun için yazdım bunu. Ekipirz var elimde şizoaffektif bozukluk tanısı ile ayakta tedavi görmüştür diye Bakırköy'den aldım ekprizi

Farklı bir şey senin sadece kaygılarını arttırır.
Özelden soru cevaplamam ama seni sinoplusun diye hemşehri saydık.
Senin cevabını 3.4.kez verdim ben.
Heyet sonrası konuşalım/geçmiş olsun...

Kağan55

Kardeş benimde psikotik bozukluk teşhisinin yanında şizotipal kişilik bozukluğu teşhisi var. Ayrı ayrı rapor oranı verirlermi bunlara

Yazacağım kardeşim .
Biraz işim var halledeyim...

@mehmet_ea
şizotipal bozukluk,şiddetli sosyal anksiyete, düşünce bozukluğu,paranoid düşünceler, derealizasyon,geçici psikoz ve çoğu zaman sıradışı inançlar ile karakterize zihinsel bir bozukluktur.
Dolayısı ile tatmin edici bir %de almanıza(şizotipal bozukluk)tanısı yeterli olacaktır.
Önemli olan bu teşhisleri belgelemenizdir, ayrıca ne zamandır tedavi alıyorsunuz bu da önemli.
Kısaca evet, her ikisinden de %de alırsınız ancak heyette sadece şizotipal bozukluk.olarak kayıtlara geçebilir/Geçmiş olsun...

Üst Alt