Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birden fazla özürlü raporu olması halinde EKPSS için hangisi kullanılır?

nu067

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2019 öncesi yönetmeliklere göre düzenlenmiş birden fazla özürlü sağlık kurulu rapor olması durumunda Ekpss ve atama için 2019 öncesinde son rapor şartı var mıydı ve şu an nasıl

En son aldığınız rapor geçerli. Bundan önceki raporlarınız iptal durumunda.

Bu rapordan önceki raporlar geçersizdir ifadesi 2019 sonrasında geldi eskiden ayrı ayrı raporlar alınıyordu ama yöntmeliktede son rapor şartı yoktu

Kurumlar artık güncel raporu istiyor son raporu 2019 öncesi nasıldı durum o zamanlar öyle bir ifade ve rapor doğrulama sistemi yoktu

Son rapor şartı yok gibi ekpssde

bu konuda mevzuat ne dior cevap veren olursa

Bu rapordan önceki raporlar geçersiz ifadesi 2019 sonrasında var öncesinde yok öncesi nasıldı

Ne güzel sürekli ise süresiz geçerli zaten emekli kaç yılında oldunuz ☺️eskiden raporun kullanım amacı vardıya farklı kurumlar için ayrı raporlar alınıyordu tek raporla işlemi olmuyordu bazen ekpss için son rapor şartı varmıydı onu sormak istedim ben

@nu067,
Ben hala 2011 de aldığım raporu kullanıyorum ve o rapor ile emekli oldum 😊
@güllerin efendisi, 2011 yılında aldığınız raporla şu an emekli olmanızın imkanı yok.

Önceki mesajlarınızda Durum Bildirir Raporu aldığınızı yazmışsınız.

SGK sizi 2011 yılındaki rapora göre emekli edecekse Durum Bildirir Raporunu neden istedi acaba 🤔

O durum bildirir raporunu almasaydınız emekli olamayacaktınız.

Bazen sırf bir konuya mesaj yazmak diğer arkadaşları yanlış yönlendirebilir buna biraz dikkat edelim.

@güllerin efendisi, Yok özüre gerek yokta şimdi başka birisi çıkıp benim 1 yıl önceki raporumu kabul etmediler sen nasıl 15 yıl önceki raporla emekli oldun yazacak.

Sen durumu anlatacaksın falan derken konu uzayıp gidecek onun için yazdım.

Sende bayağı uğraştın YSK falan derken emekliliğin tekrar hayırlı olsun.

Üst Alt