Herkese selam, ilk raporumu atipik psikozdan aldım. 1 yıl süresi var raporun . 1 yıl sonra tekrar heyete başvurucam. Başka psiklojik rahatsızlığımın olduğunu düşünüyorum. Çok heyecanlıyım , kasiyer olarak yeni işe girdim. Kasadayken para hesabıın yavaş yapıyorum ve sık sık hata yapıyorum para üstü vermede. ses de duyduğum için kafamın içinde dikkatim dağılıyor parayla ilgili mevzularda. Çok heyecanlıyım demiştim heyecanlandığımda konuşmamda bozuluyor bazen kekeliyorum. stres oluyorum sık sık buda beni çok terletiyor. bu anlattığım rahatsızlık ne diye geçiyor bilen varsa cevaplayabilir mi? ve birden fazla psikolojik rahatsızlıktan rapor alabilirmiyim. ayrıca doğuştan sağ testis inmemiş halde benim.
Bunu istememin sebebi engel oranını arttırıp daha erken emekli olabilmek. Sonuçta hile hurda yok ben olan rahatsızlıklarımdan rapor almak istiyorum arkadaşlar.
Bunu istememin sebebi engel oranını arttırıp daha erken emekli olabilmek. Sonuçta hile hurda yok ben olan rahatsızlıklarımdan rapor almak istiyorum arkadaşlar.