Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birden fazla sayıda Destekcell hattı alabiliyor muyuz?

misterno

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar birden fazla destekcell hattı almemız mümkün olabiliyormu.benim kontürlü hattımı çevireceğim ayrıca 1.derece yakınımıda destekcell yapabiliyormuyum..teşekkürler..

hayır,sadece bir tek destekcell tarifeli hat alıp kendin kullanabilrirsin.. bu tarifeye gecmek için raporunu ibraz etmen gerek ve o raporda yazan isim adına bir tek destekcell tarifeli hat alınabilir...ikincisi malesef olmuyo, zaten turkcell vermiyo....

özürlü kimlik belgen yada raporun adına gelen fatura elektrik su gibi o kadar faturasız hattan faturalıya geçebilirsin ücret almıyolar faturasız hattından geçiş yaparsanda kontürlerini dakka olarak veriyolar selamlar

bende yeni geçiş yaptım destektele. 0530 .......lu numara nasip oldu banada.saglicakla

teşekkür ederim arkadaşlar aydınlatmalarınız için..

Birden fazla destekcell hattı alamıyorsunuz. Bu konuda Türkcell'e e-mail göndermiştim. En azından iki destekcell hattı alabilelim, Vodafone'de 5 özel tarife hattı alabiliyoruz dedim. Cevap pek tatmin edici değildi. Türkcell'in de birden fazla destekcell hat vermesi için email gönderelim derim.

Üst Alt