Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bireysel başvuru ile alacağım raporu vergi indirimi için kullanabilir miyim?

Yasin kocaman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba bir sorum olacak.

1994 sigaorta başlangıcım ve 5957 günüm mevcut
Ağır uyku apnesi rahatsızlığım, inisüline bağlı tıp 2 diyabet ve 2 tane bel fıtığı 1'inden sağ bacağıma geçici felç indiginden ameliyat olmak zorunda kaldım. Ameliyet oldugum fıtık yerinde kireçleme olmuşmuş durumda. mr sonucunda ameliyatlı fıtık bölgesinde kireçlenmenin olduğu ibare edilmiştir.

Vergi indiriminden emeklilikten faydalanmak için vergi dairesine başvuru yaptığımda hastanelerde yoğunluk çok size raporu alabileceginiz hastanelerin listesini verelim siz gidin elden alın bize getirin süreç hızlansın dediler.
hasane başvurusu yaptığımda evvelâ belediye ulaşım araçları için yapın özür durum puanınızı görelim vergi indiriminden emeklilik için bu puana göre başvuru yapın dediler
heyete girdim şimdi sonuç bekliyorum sonuç tarihi 18 .10 .2018 dir.

Sormak istediğim eğer bu sonuç olumlu olursa vergi indiriminden faydalanmak için bir daha heyete girmem ve bu prosedürleri yeniden yapmam gerekiyor mu .

yardımlarımız için şimdiden çok teşekkür ediyorum

Benim düşüncem SÜREKLİ olarak rapor alırsanız muayene verya heyete girmenize gerek kalmaz diye biliyorum.

Yasin kocaman

yetkili hastanelerden alınmış üzerinde oran bulunan engelli sağlık kurulu raporu olduğu sürece kullanabilirsiniz.

Üst Alt