Merhaba Arkadaslar
2021 Aralikta Basaksehir Devlet Hastanesinden Engelli raporu aldim %76
Hemen ise girip vergi indirimi belgesi aldim (Ankaradan onayi geldi)
Onay Geldikten sonra Isten cikisimi alip engelli Tahsis Basvurusu Yaptim
ve 15 gun icerisinde Emekli Maasim Baglandi
Su an icin 1-2 Aylik Emekliyim
Ayrica 10-15 yil once baslattigim BES policem var 2 tane
BES Sigorta sirketine basvurdum BES ten de emekli olabilirmiyim yada kesintiler olmadan birikimlerimi alabilirmiyim diye
Benden asagidaki leri talep ettiler
"hastalık sonucu maluliyet söz konusu ise; Maluliyete neden olan hastalık ile ilgili takip eden hekiminden hastalığın ilk teşhis tarihinin belirtildiği ayrıntılı doktor/epikriz beklenmektedir."
Benim anladigim BES Sisteminde ENgelli Erken EMekliligi yada Engelli Raporuyla bir hak alimi yok Sadece Maluliyet durumunda var diye anladim
konu yanlista yorumlanmis olabilir BES Sigorta Sirketi tarafindan
Sorum SU
Engelli Vergi indirimi ve sonrasinda Engelli Vergi indiriminden Emekli Maasi Tahsis oldugunda , Bu hak ile BES tende Erken Emeklilik icin basvuruyapabiliyomuyuz BES Kapsaminda ENgelli Vergi Indirimi bir hak sagliyormu
Prosedur nasildir ?
Konu Hakkinda deneyim ve Bilgi Sahibi arkadaslardan bilgi rica Edecektim
Tesekkurler
Saygilar
2021 Aralikta Basaksehir Devlet Hastanesinden Engelli raporu aldim %76
Hemen ise girip vergi indirimi belgesi aldim (Ankaradan onayi geldi)
Onay Geldikten sonra Isten cikisimi alip engelli Tahsis Basvurusu Yaptim
ve 15 gun icerisinde Emekli Maasim Baglandi
Su an icin 1-2 Aylik Emekliyim
Ayrica 10-15 yil once baslattigim BES policem var 2 tane
BES Sigorta sirketine basvurdum BES ten de emekli olabilirmiyim yada kesintiler olmadan birikimlerimi alabilirmiyim diye
Benden asagidaki leri talep ettiler
"hastalık sonucu maluliyet söz konusu ise; Maluliyete neden olan hastalık ile ilgili takip eden hekiminden hastalığın ilk teşhis tarihinin belirtildiği ayrıntılı doktor/epikriz beklenmektedir."
Benim anladigim BES Sisteminde ENgelli Erken EMekliligi yada Engelli Raporuyla bir hak alimi yok Sadece Maluliyet durumunda var diye anladim
konu yanlista yorumlanmis olabilir BES Sigorta Sirketi tarafindan
Sorum SU
Engelli Vergi indirimi ve sonrasinda Engelli Vergi indiriminden Emekli Maasi Tahsis oldugunda , Bu hak ile BES tende Erken Emeklilik icin basvuruyapabiliyomuyuz BES Kapsaminda ENgelli Vergi Indirimi bir hak sagliyormu
Prosedur nasildir ?
Konu Hakkinda deneyim ve Bilgi Sahibi arkadaslardan bilgi rica Edecektim
Tesekkurler
Saygilar