Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biricik abimiz A. Faruk Öztimur'u kaybettik.

Konular
10
Reaksiyonlar
1
Allah kendisine rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
Benim için bambaşkaydı yeri.

allah rahmet eylesin..

kim bu faruk öztimur tanıyamadım..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

evet şimdi tanıdım.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mekanı cennet olsun.. Yakınlarının başı sağolsun Allah sabırlar versin..

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır ihsan eylesin rabbim..

biraz önce gazetelerde okudum... üzücü... mekanı cennet olsun...

Mekanı Cennettir İnşallah. Allah rahmet eylesin. Ailesine sevenlerine sabırlar versin İnşallah

MİLLİYET internet haber sitesinde intihar diyor,nerden biliyorlar,kaza olamaz mı?
Allah rahmet eylesin yıllarca engellilerin sesi oldu,onun sayesine birçok haklar kazanıldı ve duyuruldu.

Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Yakınlarına sabır diliyorum.

İntihar olduğuna inanmak istemiyorum inşallah değildir.
Hayat doluydu benim tanıdığım Faruk Öztimur.

Senelerce engellilerin sesi oldu.

Ve sessiz sedasız gitti.

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun..

Biraz önce görüntülerini izledim, çok talihsiz bir kaza, çok üzücü...
Işıklar içinde yatsın...

Abimizin sitedeki nickini hatırlayan varmı?

Ahmet faruk öztimür

Kazamıydı? İntiharmıydı? Sebebi her ne olursa olsun vefatından çok derin bir acı duyduğum merhuma Allahdan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kaza geçirip engelli olduğum sıralarda TRT de yaptığı "herşeye rağmen" adlı programıyla hayata tutunmama vesile olmuş olan bu değerli kişiliği rahmetle anıyorum. Mekanın cennet olsun.

Kendisini engelli sorunları ve hakları konusunda mücadele eden ilk insan olarak tanıyorum. Üzücü bir son... Allah rahmet eylesin.

Kendisiyle lise 2. sınıftayken tanıştım ve o günden sonra bir defa makamına gittim doğru konuşmak gerekirse ben ısınmamıştım kendisine yinede ölüm yaşamaktan daha zordur Yaradanımız amelince rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.yakınlarına da Allah'tan sabır diliyorum...

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi Raciûn, Merhum'a Cenabu ALLAH'cc dan Rahmet, Kederli aile erfatına ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum..!

Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Allah c.c. rahmet eylesin.Engelliler için medyada bir çok şeyler yaptığını biliyorum.Bir dönem engelliler konfederasyon başkanlığını yürüttü.Sabah haberde izledim 4 cocuğu varmış lösemi tedavisi görüyormuş intihar olabilir denildi.Cenazesinin İstanbul fatih camisinden bugün öğlen namazından sonra kalkacak.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Sevgili faruk' u , unutamayacağız ,engellilerin başı sağ olsun.

561769_10150699030058533_639048532_9789047_1764775943_n.jpg

546534_10150699037993533_639048532_9789068_308807010_n.jpg

Üst Alt