Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birinci dereceden vergi indirimi hakkım var. Maaşıma ne kadar yansır?

dertli yoldaş

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
ilker bey %68 özürlü raporum var maliyeden %85 derecelivraporum var vergi indirimi nasıl oluyor biz hiç birşey görmüyoruzmaaşta bir değişiklik yok

1.derece vergi ind. hakkınız var ise maaşınıza 102 TL yansıması gerekir.Çalıştığınız kurumun muhasebe departmanı ile görüşün..
Ayrıca maaş bordron-uzda vergi ind.hakkı yazar ve karşısında tutar olarak 680 tl yazması gerekli inceleyin derim..

Vergi indirimi

tekrar merhaba ilker bey ben 01 11 1994 ten bu güne ssk lı olarak çalışıyorumraporumu 2002 senesinde aldım %68 raporum var ve maliyeden %85 vergi indirimim var daha önceleri vergi iadesi vermiyordum dolayısıyla parada almıyordum şimdi 50 tl agi veriyorlar onun dışında maaşıma herhangi bir ücret yansıyormu geçen yazdığım yazıda muhasebe deparmanına sor demiştin sordum yok diyorlar.yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin iyi çalışmalar.

gelir verginiz hem asgari geçim indirimini hemde sakatlık indirmini almanız için yeterliyse ikisinide alırsınız aksi halde hangisini tercih ederseniz onu alırsınız.

Üst Alt