Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birinci grup sürücü olur raporu ile ehliyet alabilir miyim?

Muharrem77

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
8
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Aile hekimi sonrasında KBB sevki aldım üniversite hastanesinden odyo testi ile özel bir hastaneden 1.grub sürücü olur 02 işitme cihazı kodu 102 ticari araç kullanamaz kodu eklendi. Onun dışında tek hekim raporunu alabildim şimdi bu raporla 1.gruba giren rhliyet veyahut ehliyet yenilemesi yapabilirmiyim

Özel hastane raporu geçersiz diye biliyorum Devlet Hastanesi raporu hersene yenileniyor bu arada

lider77
Özel hastane raporunun geçersiz olduğunu kimden öğrendiniz veyahut duydunuz onu anlamadım? Üni hastanesinden aldığım odyo testini özel hastaneden 1.grub sürücü olur şeklinde aldım kaldı üst mesajda yazdığım gibi işitme cihaz ticari araç kullanamaz kodunu ekledi.söz konusu uzman doktor aldığım raporun e nabız e devlet üzerinden her yerde görülebileceğini açıkladı. Aile hekimine sordum özel hastane raporu geçerli olurmu diye uzman doktor kararınca alınan rapor geçerlidir dedi

işitme engelli olarak süreci tamamladım. Fakat özel hastaneden tek hekim oluru olarak sisteme işli 1. grub sürücü olur 102 02 kodları aldım. Hakkımızda hayırlı olsun

Üst Alt