Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birine para yolluyacam, ama adımı bilmesini istemiyorum. Ne yapabilirim?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
Birine para yolluyacam adımı bilmesini istemiyorum napabilirim

Parayı ne için göndericeksiniz ? kişinin hesabına mı olucak ismine mi olcak ? hangi bankaları kullanabilir siniz ?

Hesabına.....

ADIMI VE NERDEN HANGİ BANKADAN GELDİĞİNİ BİLMESİNİ İSTEMİYORUM ADINADA OLUR ADIMI VE NERDEN YOLLADIĞIMI HANGİSİNDE ÖĞRENEMEZ

Son düzenleme:
Bankaların kartsız işlemleri var işbank garanti bankası cepbank gibi onları bir araştırın derim

atm den yatırabilirsiniz yalnız tckn istiyor tanıdığın birinin onayını alıp tckn si ile yatırabilirsin. Başka şekilde olmaz diye biliyorum.

Karşı taraf adımı vs. Görürmü nerden hangi ilden geldiğini

maas aldigi banka hesap nosuna maasa yakin yatirirsan ismin kaynar gider:)maas kartinin hesap nosunu bilicen.
isminin, hangi bankadan yatirildiginin bilinmemesi icin adamin kanundan kacan olmasi gerekmiyomu.

en iyi hayir yapma kutlarim.
uzumunu yede bagini sorma:eek:maasim cok yatmis der daha sevindirirsin.

ertem kardeşim ptt den yatırsan isim ve nerden yattığını bilecek. Banka atm kartsiz işlem yapsan ki bunda tc isteyecek hadi diyelim başka birinin ismi ile yatırdın bu sefer hesap dokumunden öğrenebilir. Kargo ile gondersen oda bilinir. Sana tavsiyem illa bilinmesini istemiyorsan yapacağın bir şey var oda. Farklı bir şehirde oturan tanıdığına para havale et onlarda senin gondwrecegin yere havale etsin senin ismin ve memleketin çıkmaz. Hem neden gönderide isminin çıkmasını istemiyorsun ☺ adam hesaptan çeker ayrıntılı isterse nerden kim tarafından yatirildigi görünür. Hayır işi demişsin de güzel kardeşim. Hadi aynı şehirde olsan ver çek git ama adam başka yerdese illa ismini gizlemenin bir anlamı yok. O ismini ogrenirse Hayır olmaktan çıkmaz o da Hayır.

banka heap numarası varsa yolayabilrsin.bankaya söylersin ismim saklı kalacak diye yardımcı olurlar.
ama pttden felan gönderirsen ismimi vermeden vermezler.

Üst Alt