Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birkaç akülü sandalye modeli belirledim. Hangisini tercih etmeliyim?

Slowinsan

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar akülü sandalye bilgi verebilirmisiniz

poylin p207 ultra akülü sandalyemi
jt311 akülü sandalyemi
fulmaks 8002 mi
creative cr 6012 mi
poylin 200c akülü sandalyemi

sizce hangisi iyi creative cr 6012 giittigidiyo.. Sayfasında 5900 tl sizce almalımıyım destek olurmusunuz sizce hangisi iyi

ilk defa akülü sandalye alacağım sizce poylin p200 c çocuk modeli iyimi kilom hafif küçük boylu biri olarak sizce iyimi

Wollex çok pahalı gücüm yetmiyor asgari ücret giren bir ev için ebm bile daha bağlanmadı biliyormusunuz 7 ay oldu

Poylin önermezmisiniz

Böylw bir akülüyü alıp aküsünü güçlü bir şwy takılabilirmi ileride peki

Poylin P207 fırçasız motor kullanıyor ve bu sisteme özel lityum pile uyumlu elektronik devre ve lityum pil şarj cihazı üzerinde geliyor. Şarj cihazının lityum olması gerekiyor. Elektronik, motor ve lityum pil ömrü olarak saydığın diğer modellere on basar. Bu Poylin p207 nin yan kol dayamlıkları arası 50 cm civarındadır. Eğer kilolu değilseniz veya çocuk kullanacaksa dar olsun istiyorsan P207 nin eşdeğeri motor ve elektronik ve lityum pil ile şarj cihazını kullanan wollex W807 magic modelinin kol dayamalıkları arası daha dardır. yaklaşık 40 cm civarında .
P207 ve W807 birbirine yakın fiyatlar. Hafif akülü sandalyede üst segmentte yer alıyor.
Bunlar pahalı Uygun fiyat olsun dersen orta segmentin iyisi Fulmaks 8002 yi almalısın. Fulmaksın joystiği ingiliz PG newvsi. Motorları fırçalı. Fulmaks 8002 nin motorları fırçalı olduğundan daha uygun fiyatlıdır. Fulmaks 8002 nin kullandığı sadece ingiliz malı Newvsi joystick 2500 lira değerinde. Diğer üç model Çin malı joystick ve tekerlek göbeğinden sürüş fırçalı motor kullanır. Fiyatları da haliyle daha uygun.

Rame nevtus 150 bunlara göre en idealidir hem hafif şase sök bagaja koy hem hızlı 10km, usb girişi var telefonunu şarj et Bence yazmış oldugun hiç birine para verme

Rame nevtus 150 güçlü şasesi , 1/32 dönüştürme oranlı redüktörü olan 320 Wattlık motion tech motorları ve 3.00-8 arka tekerler ile 3.00-4 ön tekerlekleri ile oldukça güçlü ve kaliteli.
Elektronik kontrol olarak Micron joystick kullanıyor. Daha performanslı olması bakımından alırken fiyat farkı ödeyerek micron joystickten daha güçlü ve pahalı olan Penny Giles firmasının Newvsi marka 50 Amperlik joystiğini taktırarak satın alabiliyorsanız onu kesinlikle tavsiye ederim.

8002 titanyum gövde ve lityum pilli. Parça sökmeden katlanabiliyor çanta gibi tasiyabiliyorsun, fulmaksin en cok satan modeli olduğu söyleniyor

Bende wollex kullaniyorum .Baya iyi cihazlar ama son zamanlarda fiyatlar aldi basini gitti.İnsanlar bu araclari engellilerin kullandigini unutmuslar sanirim.Bu fiyatlarla akulu bir arac almak baya zor.Allah hayirsever insanlarda razi olsun.Yoksa bircok engelli arkadasimiz zorluk cekerdi.

Bende akülü sandalye almak istiyorum meyra yada ottobock marka nerden alabilirim

Otto Bock'un Acıbadem'de perakende satış yeri var, Zeytinburnu'nda genel merkezi....
Meyra'da o tür şeyler hiç duymadım, medikalciler getirtiyor...

Benim aklımda hep böyle bir sandalye almak vardı. Konu başlığını görünce merak edip fiyatını sordum. Sanırım sadece fiyatını sormakla kalacağım. Çok pahalıymış. 😑

Swemo Q100 kullanıyorum 6-7 yıl oldu hala ilk gün ki gibi. Alman malı sonuç ta saglam oluyorlar. Öneririm arkadaşlara

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sandalyem standart bi akülü sandalye. Ekstra hiç bi özelliği yok. Alalı 14 yıl oldu. Ama ben aktif olarak 4 yıldır dışarıda kullanıyorum. Öncesinde ev içinde kullanıyordum. Malum çok ağır olduğu için 3. kattaki eve indir çıkar olayı çok zordu. Sonrasında evi değiştirme imkanımız oldu. Ancak o zaman bu sandalyenin yetersiz olduğunu anladım. Örneğin en basitinden bir markete girdin üst raflara yetişemiyorsun. Koltuğun asansörlü olması ya da yorulduğun zaman arkaya doğru yatması bunlar hayatımıza daha kolaylıklar getirir. Tabii konfor parayla oluyor. :)

Markete girince çağır yetkiliyi gelsin hepsi güler yüzlü [emoji4] Ben migros ve carrefoursa kullanıyorum (rampaları düşük diye) adamlar anında yardımcı oluyor her konuda sağolsunlar.

Konfor=Para dünyanın düzeni bu malesef..

Hopsin

İşte zaten amaç mümkün olduğunca muhtaçlığı azaltmak. Çünkü bu duyguyu fazlasıyla hissediyorum. Ne kadar az muhtaç o kadar iyi. Market zaten basit bir örnekti.

Evet ama bazı şeylere muhtaçız bu bir gerçek ona göre yaşamak lazım mecburen. Ben de bazı konular da zorlanıyorum. Örnek mağazaların büyük çoğunluğunda rampa yok giremiyorum. Berber de öyle hem kaldırım üstün de hem de önünde yükseklik var araba girmiyor. (Allah'tan düz olanlar var da girebiliyoruz) Bu tarz çok örnek var.

Hopsin

Oralara girersek konu çok dağılır. Benim yaşadığım yerde girebileceğim dükkan sayısı bir elin parmağını geçmez. O yüzden konuyu hiç dağıtmayalım. :)

Mavidenizim

Haklısın ya kusura bakma daldık yine [emoji4] Arkadaşlar da kusura bakmaz umarım [emoji120]

borayeris Arka tarafında Made in Germany yazıyor + kitapçığında da yazıyor + yabancı sitelerde de var. Swemo Almanya da bisiklet tekerlekli sandalye vb şeyler yapan bir firma.
d6b6bc3ce690bdc6d1a1864c2e5338a2.jpg

Ağustos ayı itibariyle yeni akülü sandalye almak gibi bir planım var. Şu an kullandığım wollex w123,ofd'den bağışla gelmişti. 7 senedir beni iyi idare etti ama artık tekliyor tabiri caizse :) bütçem çok yok,kredi çekip almayı planlıyorum. Fullmaks'ı gözüme kestirdim. 7985 veya 7860 arasında gidip geliyorum. Birinin fiyatı 12.700 diğerinin 12.200. Kilo problemim var,kilolu bir insanım bu da bana 7985 daha uygun gibi geliyor ama bir de daracık asansöre sığdırabilme sorunum var. Wollex ucu ucuna giriyor asansöre ve genişliği 65 cm ama fulmaks 7985 in genişliği 66 cm. Bir cm den ne olacak demeyin bilen bilir 1 cm nin ne kadar sorun oluşturabileceğini :) fikirlerinize ihtiyyacım var anlayacağınız :)

7896 al. Aküler daha büyük ve daha kaliteli. Diğer bütün markaları boşver. Adamakıllı bir sandalye sahibi olursun. Yakın zamanda ürün Bursadaki Fulmaks fabrika stoklarında olacak.

Swemo Q100 orta seviye bir akülü sandalye. Engellinin ağırlığı 70 kiogramı geçmiyorsa ve akülü sandalyeyi çok yoğun kullanmayacaksa üç dört yıl işini görür.
Bütün markaların akülü sandalyeleri için şunu belirteyim. Sandalye aküleri yakın tarihli takılmışsa 3, 4 yıl dayanır. Eğer akülü sandalye fabrikada birleştirilip kolilendikten sonra depoda, medikalcide vb bir yıldan fazla bekleyip satılmışsa aküler iki yıl giderse şanslısın.

Fulmaks 7896 67 cm genişlik olarak. 65 cm asansöre ucu ucuna sığıyor,sığdıramayabilirim 67 cm lik arabayı o yüzden sıkıntı olur benim için.

Merak ettiyseniz hiçbirini alamadım çokca pahalı inanılmaz ama siz alacak olsaydınız km bakımından fulmaks 8002 mi jetty c311 mi yoksa wollex p110 mu alırdınız hayallerde kaldı benim

Öneri sağlarmısınız

Hiç birine itibar etme. Fulmaks 7892 al. En az 10 yıl dayanır. Seni yolda bırakmaz

Üst Alt