Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birkaç rahatsızılığımla Bağkur'dan malulen emekli olabilir miyim?

karaibo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese selam bede 3 ayönce engelli raporu aldın yuzde 54 oranında kroner arter 30 hiper tansiyon 10 bel fıtıgı

8 obezite20 54 onandı şimdide uyku panesi tehşisi kondu bagkur başlangıç1996 1875 gun ssk710 gün işten 1 ay önce bıraktım malülene bugün başvurdum sizce ne olur cevaplarsanız sevinirim

Erken emeklilik olabilir ama malulen emeklilikte zaten size oran verilmez sgk sevkiyle girmeniz gerekir zaten normal rapor kabul edilmez malulen emeklilikte ise ilk şart engellilik oranı en az 60 olmasıdır

uyku apnesi olupta ahi 35 cpap kullanan yeni malüliyetet var diye biliyorum acaba bir yanlışşık varmı benim kalp te 8 damarım tıkalı idi
2 sefer anjio oldum 3 setent var acaba bu şekilde birşey çıkarmı teşekkürler

sarasota yazmış zaten. Malulen çok zor. Tek hastalıktan en az %60 almak gerekiyor. Doktorlara bağlı yinede. Bana göre prim gün şartları yerine getirebilirsen erken yaşlılık emekliliğine hak kazanırsın.

malülen emeklilik dilekçesinden sonra ssklı olarak çalışabilirmi

s.a arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versin bu gün malülen emeklilik için heyete girdim bildigim kadarıyla sonuç 1veya 2 ay sürebiliyormus

yine bugün bir iş teklifi aldım sonuç belli olmadan ssklı olarak işe başlayabilirmiyim yada malülenin sonucunumu beklemem gerekir bilgi veriseniz çok teşekkür edrim

2 inci sorumda şöyle yüzde 54 raporum var fakat rapordan sonra yeni bir hastalıgım çıktı bunada dr yüzde 35 oran alısın dedi yeniden rapora başvurmammı gerkir yosa rapor aldıgım hastane üzerne ilave edermi raporu 3 ay önce aldım

cevaplarsanız sevinirim saygılarımla

karaibo

Malulen emeklilikte çalışmak söz konusu olamaz. Çalıştığınız an malulen emeklilik başlamaz, başlamışsa sonlandırılır.

Malulen emeklilik maluliyet cetveli'ne göre onaylanır. Bu cetvele göre onay alan birinin ayrıca rapora yeni oran ekletmesine gerek yoktur.

Üst Alt