Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birkaç rahatsızlığım var. Askerlik durumum sizce ne olur?

rharus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, tecili bozdurup muayene olacağım ancak sizden fikir almak istedim.

Daha önceden pnömotoraks geçirdim 2 kez. 2.sinde ameliyat oldum. İlkinde sadece tüp takılmıştı. İlki 2015 yılında oldu ikincisi 2016 da. Şu an 3 kat merdiven bile çıksam nefes nefese kalıyorum ve sırtımda batma şeklinde ağrılar oluşuyor nefes alışım düzelene kadar.

2021 yılında kaza geçirdim sağ bacak femur kemiğim kırıldı platin var şu an ve yürümemde topallama var biraz.

Aynı zamanda gözümde nistagmus var ve gözlük kullanıyorum derecelerim 14 etmiyor sanırım ama nistagmus olduğum için görmem bozuk.

Aynı zamanda geçen sene doktor astım teşhisi koydu ama raporu çıkartmadım ilacı parayla aldım 1 kutu kullandım sonra tekrar kullanmadım sadece bu aylarda havanın basık olduğu zamanlarda veya ağır kokularda nefesim daralıyor.

Genetik hipertansiyonum var 2014 yılında doktor teşhis koydu 6 ayda bir kontrole gidiyodum genç olduğum için ilaca henüz başlamayalım demişti bir süre sonra gitmeyi bıraktım.

2017 yılında öfke terapisi gördüm.

Sizce bu bilgiler ışığında netice ne olur?

Üst Alt