Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birlikte işitme cihazı alırsak daha uygun fiyatlı olacaktır

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar.Arkadaşlar,umarim teklifimi beyeneceksiniz.Herkes cihaz almak istiyor ve fiyati da uygun olsun diyor.Ben teklif ediyorum ki,ayni firmadan 10 tane cihaz alirsak çook ucuza almiş oluruz.100de doksan ben 2naida alacagim,başka kim var,VARMİSİN YOKMUSUN????????:p

2tane de Bbilensoy alicak,1 tane SHukufe:p

Abi alırız almasına... Güzel bir fikir....
Yalnız ben ektif duyu firmasını tercih etmeyi düşünüyorum... Sağolsunlar epey ilgileniyorlar...
Olmazsa Duysel de olabilir...

ola bilir,hangi firma daha iyiyse oradan aliriz

heee alalim gasan kardes:p emme velekin nasii olcek:)
biri azerbeycanli bir istanbullu bir ankarali hadi buna baskalarinida ekliyelim:( dunyada sagir coook cunkum bunun ayari olmayinca guzel ne ise yariycak bunu biliinmi sen:confused: yol parasina bilem pek iyisi olmassa bile solecene ses duyuran bisicikler alinir gibi biliyom

ben bakuden istanbula gelirsem siz de ankaradan istanbula gelmiyeceinmi?ayrica her firmanin ankara istanbul bayisi var.esas mesele fiyatda anlasmak.sahiden senin cihaz alma fikrin varmi?e-postani bana yaz

Arkadaşlar uzun zamandır sizleri okuyorum. Siteye bugün üye olmak nasip oldu.Bende istanbul dayım babam için kulaklık almayı düşünüyoruz.Şimdiye kadar kulak içi kullandı. Artık kulak arkası bir cihaz düşünüyoruz. Birlikte alalım fikri çok iyi .Yakın zamanda gerçekleşirse bizde katılırız

berhaba kardes.kac cihazalicaksiniz?ben şu anda firmalarla yazisiyorum ve ne gibi ozellikleri,indirimleri olduguna bakiyorum.siz e-postanizi bana ozel mesaja yazin,bir kac hafta sonra alicaiz

Destina 72... Babanızın işitme kaybı ne seviye de her iki kulak için yazarsanız marka ve model konusunda yardımcı olmaya çalışlım.. Son kararı zaten siz vereceksiniz.
Ama benden size tavsiye denemeden almayın...
Bazen en iyi marka iyi sonuç vermeyebilirken orta kalite markalar iyi sonuç verebiliyor...
BVir de alırken teknik servis hizmetlerinin iyi olmasına dikkat edin ki bu çok önemli bir konudur..
Phonak, Oticon, Widex, Resound ... Bunlar en iyi marklardır....
Beltone, Siemens, Bernafon gibi markaları da yabana atmayın...

Teşekkürler bilensoy ilginiz için.Vallahi tam net hatırlamıyorum işitme testini en son yaz başı yaptırmıştı. Simens i denedi ve istemedi. Şimdiye kadar hep ısrarla kulak içi kullandı ama hiç verim alamadık.Artık nihayetinde kulak arkası almaya karar verdi Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Aklımdaki cihaz nadia 5 , ama tabiiki benim dememle olmuyor denemesi gerek. Tekrar teşekkürler.

Rica ederim... Siemens çok ithalatçı değiştirdi o yüzden herkeste bir soğukluk var...
Bende naida 5 alacağım ama NAİDA S 5 alın... Hem teknolojisi yeni hem de suya neme karşı dayanıklı...
Oticon Chili de harikadır ben en çok onu beğenmiştim ama sol kulağımı karşılamadı maalesef....
Yalnız İstanbul'da iseniz Naida ve Oticon'un ana bayilerinden alın...
Oticon'unki İDİS , Nai,da ise Aktifduyu... Birde Duysel diye bir firma var taksimde onlarda bana çok yardımcı olmuştu...
SSK cihazların yaklaşık 500 tl karşılıyor cihaz başına .. Ama devlet hastanesinden rapor almanız gerekiyor bunun için...
KBB servisine gidip doktordan odyoloji için sevk alacaksınız ... Odyolojiden randevu aldıktan sonra oradan verilen sonuca göre rapor çıkacak...
Cihazı aldıktan sonra faturayı SSK mal müdürlüğüne vereceksiniz bir süre sonra (2 ay gibi) hesabınıza yatırıyorlar parayı..

Tek cihaz alacaksanız ve durumunuz müsaitse uğraşmaya değmeyebilir ... Az para değil biliyorum ama odyolojiye en erken randevu Şubat gibi...
Siz bilirsiniz...
Hayırlısı olsun...

merhaba arkadaslar.bazi arkadaslar birlikde cihaz almadan vaz gecdi galiba.ama beni taniyan taniyor,satici olmadigimi biliyor,benim turkiyeden cihaz alma ihtimalim 100de 80-dir.yani ben cihaz alasi olmazsam ALLAH razi olsun diye siz arkadaslara yardimci olurum siz gedip birlikde alirsiniz.çok iyi indirim zözü aldim firmalardan.hem de grup halinde alirsaniz firmanin ilgisi daha çok olur size karşi,yani ikinci kez grup halinde onlardan cihaz alma ihtimalini göz önünde bulundurup çok yardimci olucaklar.zaten her kes kendi cebinden parasini verecek,size kalan birlikde getmekdir.ben yeni yili bekleyeceim ve fiyetlarin daha da aşaği ineceyine inaniyorum

Teşekkürler bilensoy.Suya neme dayanıklılık olayından nadia 5 bize cazip geliyor.Sizlerin yazdıklarından sonra ya aktif duyu yada duyselden almayı düşünüyorum. Biz ist anadolu yakasında oladuğumuz için duysel de aktif duyuda kadıköyde zaten şubeleri mevcut.

Gasanov bu arada en azından biz vazgeçmedik bilginize

Aktifduyu kadıköy şubesi çok iyi... Duysel'in de taksim şubesine gittim çok ilgilendiler kadıköy şubesini bilmiyorum tabiii

Merhaba destına72.cıhaz deneye bıldın?ben bır fırmayla anlasdım ve 6 tane alırsak cok ucuza alıcaız.sız gedıp de cıhazları deneyın ve bana haber verın.sızın ııcın bu ayın sonuna kadar gecerlıdır fıyatlar/ bırlıkde almıyacaız zaten,benım ıcın ıse 2013 ocak ayı sonuna gecerlıdır

Malesef deneyemedik gasanov. EE şimdi tam yılbaş üzeri diğer arkadaşlar hazır olabileceklermi peki ? Bizimkieride ocak ayına kaydırsanız olmazmı ? Tabi ben kendi adıma konuşuyorum diğer arkadaşlar ne der bilemem. Onlar müsaitmi bu ay sonuna ? Ay sonuna 5 gün kaldı malum vede yılbaşı

Yarın konusurum fırmayla.hep bırlıkde getmemız gerekmıyor,6cıhaz alalım yeter

endirimin gecerliyi konusunda firmayla anlasdim ,zamani biraz daha uzatdilar,15 ocak 2013e kadar

Ben Türkiye büyük bir işitme cihazı firmasında çalışmaktayım hemen hemen Türkiyenin çoğu bölgelerinde şubeleri bulunmakta...Ben istanbul'da bulunmaktayım toplu cihaz alımında size aracılık yapabilirim..Sadece yardım amaçlı firma ile görüşmenizi sağlayabilirim..ama unutmayın ki her hastanın kaybı farklı ve doğal olarak ta fiyatı da farklı olacaktır...

Merhaba arkadaşlar. Bugün babamla birlikte kulaklık denemeye gittik . Önce aktif duyu , sonra gaes diye bir firma resound marka cihazı satıyormuş.(dünyada bir numrara olduğunu idda etti ve en çok satılan) Sonrada idis e gittik.En sonda duysele girdik. Tüm firmalar orta derece ama ince seslerde yüksek derece işitme kaybı olduğunu söylediler.Duysele girmeden en ço idisteki yaklaşım ve ilgi hoşumuza gitti, taki duysele girene kadar.Babamda yaklaşık 15-16 yıldır kulak içi cihaz kullanan biri olarak duysel deki ilgiyi duyseldeki testlerin hiç bir yerde yapılmadığını , hatta aldığı cihazlarda bile bu kadar vakit ayrılmadığını belirtti.Duysel yakaşık 1.5 saate yakın vakit ayırdı.Cihaz alındıktan sonrada başta hafta bir sonrasında da ayda bir ve 3 ayda birde sesleri ayarlayacaklarını satana kadar değil sattıktan sonrasının öneminide vurguladı.Bizimle ilgilenen odymetrist Arzu hn idi. Cihaz almanın değil önemli olanın duymanın kalitesi olduğunu. İşlerinin ticaretten ziyade önce hastanın duyması olduğunu önemle vurguladı. Ben emin olun bugün cihazı ok deyip çıkacaktım. Eğer toplu cihaz alma konusunda hemfikirseniz bence burayada teklif götürmekte fayda varHemde çok fayda var..Hatta orda dedim 5-6 cihaz alırsak diye hep öyle dediler ama arkası gelmedi lafta kaldı gibi bir şeyler dedi. Şunu söyleyeyim oldukça iyide indirim yaptılar.Aktif duyu bir çok kişiden duymuş olmama rağmen ben şahsen kıyaslamıyorum bile.Hiç bir firma çünkü bu vakiti 1 kuruş ödeme olmadan size yapmaz diye düşünüyorum. Bilmiyorum yanılıyormuyum.

Baksana ıshtah kabartdırmıshız.ben bır ısıtme engellı olarak dıger bır engellıye onu alma bunu al deyerek kendı chıkarımı gudemem destıne.zaten kendı chıkarım bırlıkde,ucuza,cıhaz almakdan baska bısey deyıl destıne.ıdısde otıcon satılıyor galıba,su gecırmezı varmı?ben zaten naıdayı tercıh etmıshım

Merhaba gasanov bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Kimseyede onu alma bunu al diyemem , dememde. Kaldıki ben kendi babama dahi bunu telafuz etmem etmedimde. Neticede kullanacak o . Ben bugünkü test deneyimimiz anlattım.Kaldıki beğendiği cihaz idisin oticonu değil.

Arkadaşlar ben aktifduyuya kapora bıraktım 2000 tl ... Oradan alacağım..
Dürüstçesi Duysel'in testleri gerçekten diğer firmalara nazaran daha iyi... Gerçekten tüccar olarak bakmıyorlar olaya...
İmkanınız varsa oradan da alabilirsiniz... Aktif duyu'dan benimle ilgilenen Nihal Hanım'ın (kadıköy şubesi) konuya hakimiyeti ve ilgisi çok hoşuma gitti...
Aktifduyu ile duysel'i karşılaştıracak olursam ikisinin de ilgisi çok iyi.. Aynı sayılır.. Benim görüşüm bu...
Ben şu an Aktifduyu'dan haber bekliyorum...
Hepimize hayırlı olsun öncelikle herkes kendi kararını verecek nihayetinde...
Aktifduyu'dan da alsanız Duysel'den de alsanız pişman olacağınızı sanmıyorum açıkçası..
Herkese kolay gelsin...

Teşekkürler bilensoy , yılbaşı ertesi rapor işlemlerimizide halettikten sonra babam ilk intiba olarak gördüğü ilgi alaka ve ticari amaçlı yaklaşmamaları neticesinde vede bıkmadan usanmadan 1.5 saatlik zaman ayırmasından dolayı duyseli tercih etti.Neticede kararı verecek oydu. Tercihini Duyselden yana kullandı.Perşembe kalıp ölçüsü alındı pazarteside 2 tane nadia s v cihazımızı satın aldık. Alan , alacak olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun , herkes sağlıklı güzel günlerde kullansın.

Üst Alt