Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bisiklet kullanırken araç çarptı ve kaçtı. Kayıplarda! Tazmniat hakkım var mı?

erxan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

17 ağustos 2015 yılında ben bisiklet ile giderken bir araç çaprtı ve kaçtı. Vuran kişiler hala bulunamadı.

Uzak bir yerden alınan görüntüye göre araçta 5-6 Kişi inip başımda bekleyip sonra tekrar kaçıyorlar.

Sürekli sigorata firmalarından arıyorlar aracın sahibini bulamazsanız bile para arabiliriz vs vs diye.

Şimdi benim ne tür haklarım var be bu hakları nasıl alabilirim. yardımcı olabilir misiniz?

Ek not : Beyin ameliyatı geçirdim ve epilepsi tanım var.

Öncelikle geçmiş olsun ;

Trafik kaza tutanağı yazıldımı sende bir örneği varmı ?
kaza tutağında haklıysan ve hastaneden kazaya bağlı epilepsi raporu alabilirsen oranına göre tazminat alırsın

Öncelikle geçmiş olsun ;

Trafik kaza tutanağı yazıldımı sende bir örneği varmı ?
kaza tutağında haklıysan ve hastaneden kazaya bağlı epilepsi raporu alabilirsen oranına göre tazminat alırsın

Hiç bir evrak yok şu anda sadece adli muayne raporu var. Kaza tutanağını nereden alabilirim?

Kardeş öncelikle geçmiş olsun bunu tüm sigorta firmaları için söylemiyorum alınan alınır sigorta firmalarını dikkat et dolandırıyorlar benim başıma geldi ve son anda kurtardım paramı 110 bin tlden bana sadece 45 binini vereceklerdi neyseki son anda kurtardım paramı ve ben hepsini aldım bunlar uğraştığı çabayla ve masrafla kaldı sözleşmeyi iyi oku ve mutlaka ama mutlaka bir nüshasını sakla.

esencaylı_09

Üstadım,

İnşallah bana bir tazminat çıkar çıkar ise bir avukat ile direkt yada avukatlık bürosu ile çalışacağım. forum üzerinden Kayaya adlı kullanıcı bana ulaştı. Yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Bir kaç döküman ve evrağım eksik bu evraklar tamamlandığında avukat ile görüşeceğim.

erxan illaki bir tazminat çıkar avukatta bununla ilgili dava sizin aleyhinize sonuçlanırsa senden %10 veya %20 payını almak için sözleşme imzalatacak benim de 10.05.2010 dan beri işyeri ile süren iş kazası tazminat davam var son aşamaya geldik artık benim davamı kaza yaptığımdan beri olayı takip eden avukatım bakıyor ve önceki 110 bin tl den bir kuruş istemedi sadece avukatlık masrafını aldı 3500 tl ama şimdi dava yüklü miktarda olduğu için %10 anlaştık beklediğim dava sonucu miktarı ise 350-400 bin tl sn 6-7 ay kaldı sonuçlanmasına hepimiz için hayırlısı olsun sağlığımız yerinde olsun yeter.

esencaylı_09

İnşallah çıkar hocam. Evlilik arefesindeyim. Nasıl bu umut içimi ısıtıyor bilemezsiniz..

Üst Alt