Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biyolog kadrosunu tercih edecek olanlar..?

aynen hocam bende oyle yapacagım ama oncelık sızın olur :) bıyologların calısma sartları ve maasları konusunda hıc arastırma yaptınız mı?

biraz yaptımlaborantlaaynıişiyapıyoruz amabiz kan almayız..kültür yaparız ve mikroskoplauğrasırız genelde zaten diğerbiyologlar ve uzman biyolog yardımcı olur..şartlar iyi gerçekten...maaş diğerlerine göre yüksek olur nöbete kalma zorunluluğun yok ama kalmak istersen maaşın dahada artar...engelli kadrosundangirdiğimiz için fzlakarısan vesıkıstıranolmaz diyedüşünüyorumama ilk bir yılı iyi geçirmeklazım çünkü asalete onayverecekler..ben ruhsal problemim var pek ihtiyacduymamama istediğimde izin verirler diye düşünüyorumhakkımızda hayırlısı olsun

yazamaz yok hocam formasyon zaten oretmenlik ters geliyor bana yapamam sizinki varmi

suan alıyorum hocam egıtım devam edıyor temmuz ayında belgemı alacagım ıns.Gazıantep hastahanelerde doner sermayeden ne kadar alındıgı hakkında bılgınız varmı pekı?

Kahramanmaraş ve cevresı bıolog tercıhı yapacak arkadaslar yazabılırmı?

kardesım bende maraslıyım ılk sırada yazmayı dusunuyordum ama oncelık sızın olacaktır.sız ıse baslamadan tayın hakkı kullanmayı dusunuyormusunuz.telefon numaramı versem daha net bır gorusme saglardık

arkadaslar bende ordu kastamonu çorum olarak ilk üçü yazdım puanım 73 sizlerden yazacak olursa ona göre sıralamıyı değiştireyim
teşekkürler

oyle bir hak varsa gecis yaparim yoksa mecbur atanma olursa marasta kalirim bir iki yil

benım pıuanım 87.2 hocam ılk tercıhlerımde hatay urfa ankara mugla gıbı yerler olacak.yanı sızınkı ıle cakısmıyor.

benimki soyle keske antep ciksaydi cikmadigi icin yakin diyerek maras kilis hatay urfa seklinde tercih yaptim. facede ekpss biyologlar var oraya gelebilirsin

2023 biyolog tercih ettiniz mi conqueror0640 başka var mı bu sene tercih yapan Biyolog

Üst Alt