aslında çok karamsar içine kapanık biriyim, kimseyle konuşmayan, her günümü son günüm sanarak yaşayan biriyimdir. fakat bugün düşünüyorumda bu durumu yenmek o kadarda zor değil. kendimi bu kadar kötü hissetmemin sebibi yalnızlık. bir iki gün önce bu siteye üye oldum benimle aynı duyguları paylaşan insanlarla tanışmak, konuşmak rahatlattı biraz. ayrıca olumlu şeylerde yaşadım bugün oyüzden olsa gerek bugün kendimi çok pozitif hissediyorum. anlıyorum ki çevremde ki insanlar bana karşı biraz anlayışlı olsa biraz destek olsa bu hastalığa yenilmem. düşüncelerimde hiç bişey değişmedi. sadece kendimi daha iyi hissettim bugün. ama yarın yine aynı ben olacağım biliyorum. ev işi yaparken yarım kaldığında, bazı kişilerin beni derinden yaralayan laflarını duyduğumda, dışarı çıkmamak için bir sürü sebebim olduğunda yada çıktığım zaman insanların gözleri meraklı, alaylı bi şekilde üzerimde hissettiğimde; eve dönerken artık yürümeye takatim kalmadığında yine her günümü son günüm sanarak yaşamaya devam edeceğim. yine insanlarda kaçmaya devam edeceğim. düşünüyorum da; biz mi kendimizi hastalığa mahkum ediyoruz yoksa çevremi bizi mahkum ediyor...
aslında çevre olmasa ben daha çabuk kabullenirmişim gibi geliyor. biz gerçekten hastalığa mahkum muyuz?
aslında çevre olmasa ben daha çabuk kabullenirmişim gibi geliyor. biz gerçekten hastalığa mahkum muyuz?