Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biz insan mıyız?

FuLLHD

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
5
selam arkadaslar gecici omurilik felci oldugumu. daha onceki konularimda yazmistim simdi ki. ofkem beni bu hala getiren ara yol. tali yoldan ana yola atlayan beni yasarken oldurmeye mahkum eden hayvan demeye bile dilim varmiyor o gunden sonra 1 kere hastaneye geldi sikayetci olmayin masraflari karsilarim. diye geldi onuda yapmadi ben parasinda degilim illa para bulunuyo. o gunden sonra hic arayip sormadi ben luks arabasiyla carpip giden vetenenirerin onune birakip giden kopek degilim ben INSANIM INSAN benimde hayallerim planlarim hedeflerim arzularim gezip tozma yasitlarin gibi eglenme hakkim vardi bi zamanlar ama o herseyi bitirdi hastanede bilinci. yerinde olmedi kan yok. bile fazla iyilesir demisler dogruya olmedi allahtan nasil yasarsa yasasin bi ceza bile almadi icerde yatmadi gerci olsem 1 ay yatardi trafik kazasi bu kader de gec turkiyede onlem yok tedbir yok once tedbir sonra tevekkul demisler simdi. af edersiniz tuvaletimi bile yatakta yapiyorum herseyi sonucta olmedim yasiyorum heyoo super bisi bu tamam allaha sukur ama insan bi arar sorar kimseden para yardimi istemiyorum eskisi gibi benzin cart curt harclik gibi derdim yok allaha sukur yetiyo ben sadece eski sagligimi istiyorum simdi ayaga kalkmayi ve onu sakat birakacagim gunu teskere bekleyen. asker gibi sayiyorum 116 gun 13 saat 46 dk 8 sn 9,10,11 onada aci cektigim her gun icin bi darbe yemin ettim. iyilesiyim trafik kazasi susu veririm sikinti yok cezada yok onun bana verdigi tazminati geri vercem kendi parasiyla altina sicicak bunun icin. yasiyorum eger iceri atarlarsada kogus agalarinin camasirlarini yikanaya raziyim bu cocuk oyuncagi benim icin evt arkadaslar tekrar tesekkurler okudugunuz icin

:( çok geçmiş olsun. Bıl sabır ve acil şifalar diliyorum.

Bi olay olmusdu bi kizi testereyle kesip cöp vidonuna attmislardi ve bugün ögrendim ki o sahis kendini intihar etmis.... dünya işte, kimsenin yaptığı yanında kar kalmıyor, hepsi yavaş yavaş da olsa çıkıyor....

etme bulma dünyası, dert etme, yapan yaptığıyla kalmaz,*oh olsun*demek sırası sana da gelecek, sabret kendinde kin intikam besleme Rabbime dua et süküt ile sabret sabret sabret

Kardeş geçmiş olsun bende de kalp hastalığı var ve Mustafa eraslanın kibarlı panax'ı kullandım amacım kesinlikle reklam yıapmak değil daha kolay bayırları çıktım kendimi daha dinç ve zinde hissettim yani tavsiye ederim kararında kullanmanı...

PİGMALYON;
allah razi olsun. hocam :/

Gurbetli;
suan tek yaptigimiz dua etmek. malesef hocam ins o gunlerde gelir :/

NİMBUZ;
sizede cok gecmis olsun ben psikoljik destek almayi dusunuyorum zaten :)

Üst Alt