Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Biz Kaybettiğimiz Parçaların Toplamından Daha Büyüğüz!

denizwill

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Size fazla gelen şeylerle mücadele ettiğinizde, mücadeleyi bırakmayın. Neden mücadele ettiğinizi hatırlayın. Evet, her dert bir parça götürür bizden, o parçanın yerinde de derin izler kalır. Herkesin bir yara izi eksik bir parçası vardır, saklamak için çok uğraştığı, kimseye dokundurtmayacak kadar özel olan. Baktıkça nefes alabiliyor olmanın kıymetini anlatan bir yara izi. Bir sabah belki gün doğarken yaşamayı yeniden sevebilirsin ve bir gün elbet bir umut o yara izine dokunur, acın da biraz olsun hafiflemeye başlar. Çünkü eksik bir uzuv gücün göstergesi, her yara izi cesaretin ve yaşanmışlığın en büyük nişanı. Çünkü Biz kaybettiğimiz parçaların toplamından daha büyüğüz.

Ama dünyada neyin çok daha değerli olduğunu anlayamaz insanlar. Kimi zaman aile der, kimi zaman aşk der, en iyi dostum, arkadaşım, sevgilim, pembe kazağım, mavi hırkam der. Olmadı kalabalıklar içindeki suretim, sessizliğim, sesim der. İnsan kendi için önemli olanın sağlığı olduğunu bir türlü anlayamaz. Biz o eski tasasız insanlar değiliz artık. Aldığımız her nefesin kıymetini biliyoruz.Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu anladık.

Ben hüzünlerin içinde kaybolurmuşum, karamsarmışım, dünyaya siyah bir pencereden bakarmışım, ağlarmışım kederlenirmişim diyenler bizi görse keşke. Herşeye ramen, onca şeye ramen yüreğimize karışan mutluluğu, daima gülen yüzümüzü görseler keşke. Bir türlü anlayamadığım bir telaş içindeler. Ben bu süreçte gaza geldim, havaya girdim, sonra gelsin en etkileyici dans figürleri!! Mr çektirirken havada dönmeler, kemo alırken salvolar, doktorlara ukalalık yapmalar, kel kafayla fotoğraf çektirmeler… Kısacası ne kadar artislik varsa yaptım. Şaka bir yana mümkün olduğunca kendimle dalga geçmeye çalıştım, korkudandır muhtemelen. Gülersen yengeçler ısırmaz demişlerdi, ben de güldüm :eek:

Sevgilerimle, Deniz

Paylaşımlarınız için teşekkürler.:)Yüzünüzdeki gülücükler hiç eksilmesin.:)

yine döktürmüş birileri valla helal olsun, duyamıyorum benim engelim duymada. ama seni yazılarını ve yüreğini hep duyuyorum ve sen, hep can kulağıyla dinliyorum deniz, sen hep yaz olurmu, seni duymak güzel :rolleyes:

sevgılı denız yazını okuyunca o kadar duygusallastımkı acı ınsana bu kadar duygusal yazdırıyormus
ama senın anlatımın duyguların dorugu
ne olur hep yaz senden haberler alalım
umıt ınsanı saırde edermıs yazarda umıdın guzel fıkırlerın hıc eksılmesın
bu kadar buyuk acılara polyannadan daha guzel yaklasmıssın dılerım allah sıfanı karsı getırır senın gıbı guzel ınsan yeryuzunun kotuluklerınde ınsanlaa cıcek acar
senı cok sevıyorum denız

Teşekkür ederim Mine sen de hep gül olurmu :eek:

Levent çok mutlu oldum yorumunu okuyunca, kalp kulağı bu oluyor sanırım:eek: sevgiyle kal

Ama Şukufeee bende duygusallaştım şimdi ne güzel yazmışsın :eek: ne şairim ne de yazar sadece yüreğimin sesini dinliyorum, bana geri dönüşlerin beni çok mutlu ediyor teşekkür ederim, ben de seni seviyorummm :eek:

Sevgilerimleee

Güzel bir yazı,gülümseyerek okudum,rabbim yüzünüzü hep güldürsün...
Hayatınız boyunca artistlik yapın ki yengeçlere yem olmayın :):eek:

Meleeek artık tanıyorsun ama güzel arkadaşım :eek:

Teşekkür ederim Şehriban abla siz de hep gülün inşallah, sevgilerimle :eek:

Gönlün varsıl olunca yüzünde yansımaları olur. Bu yansımaların artarak çoğalmasını dilerim.

Gülersen yengeçler ısırmaz demişlerdi, ben de güldüm :eek:

Bunu ilk defa duyuyorum ama neden daha önce duymamışım ki:) Çok güzel çok sevdim bu sözü.Ve yazın yine harikaydı.Şimdi herkes hangi sandığa kitlediyse içindeki gülen çocuğu çıkarsın umut,mutluluk her şeye rağmen içimizde hemde herkesten çok daha fazla o yüzden yüzümüz gülsün biz ve çevremizde bu pozitifliği hissetsin.Teşekkürler Denizim bize sıklıkla unutmak için türlü bahaneler bulduğumuz mutlu olma nedenlerimizi hatırlattığın için;)

denizwill;

Teşekkür ederim güzel dileklerin için,inşallah hiçbirimizi yengeçler ısırmaz:eek:

Denizcan yengeçleri bilmem de oraya bir gelsem ben yiyeceğim seni :) hem güldürdün hem silkeledin bizi yine ;) bir de kankimi elimden almaya kalkmasan seni çok seviyorum :D

gülerseniz ısırmaz Şehriban hanım :eek:

Ayşemmm Hatice ablammm sizi seviyorum :eek:

Ayşeme not: o beni daha çok seviyor :eek::p:rolleyes::eek:

yaklaşık 1 aydır giremiyorum işler hastalıklar derken çok özledim sizi özellikle özgemin yazılarını vallahi gene döktürmüşsün özgem yaa canım arkadaşım benim :)
tüm güzellikler seninle hepinizle olsun

Peliiiiin çok çok geçmiş olsun, dilerim şimdi iyisindir:rolleyes:
Yorumun için teşekkür ederim, hep çok tatlısın, okuyunca tebessüm edebilmen bana en büyük ilaç :eek:

iyi olmaya çalışıyorum canım öksürük mahvetti beni çok sağol
o senin tatlılığın bebeğim yüreğin o kadar güzel ki etrafınada ışık saçıyorsun :) iyi ki varsın canımın içi

Üst Alt