Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Blogumun tasarımını nasıl değiştirebilirim?

Tuba

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kendime şirin bir blog açtım. Ama sadece yazılarımı yüklüyorum. Tasarımını bir türlü beceremiyorum. Kategori ekleme işlerini falan yapamadım. Var mı bu işlerden anlayan birileri???

blogcu veya blogspot gibi free blog mu?

Blogspot. Sen anlıyor musun Mesut?

Birazcık anlarım :)
Birincisi blogspotda direk kategori ekleme özelliği yok benimde geçen hafta öğrendiğim yolla artık bende kategori ekleyebiliyorum :) Burada etiketleri kullanarak kategori oluştururacaksın. Burada detaylı olarak tarif edilmiş

İkincisi Tema düzenleme/değiştirme olayıda kolaydır. Blogspotda hazır temalar vardır onlardan beğendiğinini kullanabilirsin, bunun için; Blogspot paneline gir >> Ön İzleme sayfası gelir >> Şimdi Sol menüden Şablonu seç >> Özelleştir yazan turuncu butona tıkla ve üstteki temalardan birini seçip sağ üst köşedeki Bloğa Uygula butonuna tıklarsan tema değişmiş olur :)

Ama bunlardan farklı bi tema istersen burayı kullanıp bi tema bulucan kendine sonrada burada yada burada tarif edildiği gibi bulduğun temayı sitene ekliyecen.

Biraz da araştırma ile kısa sürede çözersin işi, kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim. Oldu gibi sağ tarafta çıkmasını istiyordum ama adres çubuğunun altında çıktı. Böyle de fena sayılmaz.

Kategori oluşturken eklediğin Gadget ı üst kısımdan yapmışsındır onu sağ tarafa sürüklemen yeterlidir. Bunun için; Blogspot paneline gir >> Ön İzleme sayfasına gel >> Şimdi Sol menüden Yerleşim seç >> ve Kategorler yazan bölgeye mause ile tıkla ve sağ panele sürükleyip bırak sonra da kaydet :)

Aslında kategoriler yukarıda daha güzel oldu ya:) çok teşekkür ederim.
Yazıların bir kısmı görünüyor, devamını oku diye bir buton çıkıyor ya Mesut. Tıklarsan devamını okuyorsun. Bir de o düzenlemeyi yapmak istiyorum. 50 kere uğraştım olmuyor. Var mı bilgin?

Yazının ilk paragrafından sonra yada istediğin bir aralığa bunu ekle olur :)

<!-- more -->

tuba ;
bunu incele bu daha kolay..kod ileuğraşmak istemezsen eğer.
adszvig.jpg

Tamam bu sefer oldu. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir iki eksiği kaldı, onları da başarabilirsem süper olacak.

tuba;
sor yapamadığın yerleri bende şuan blog ile uğraşmaktayım..yardımcı olurum..

Golden, yazdığım yazıların bazılarının başlıkları farklı renkte çıkıyor. Hepsini aynı şekilde yapmama rağmen farklılık oluştu. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

tuba pm mesaj attım dönersen hallederiz [Baskent Web Bilisim Hizmetleri)

FelaqeTcocuq;

Çok teşekkür ederim, aldım mesajını. Şimdilik bir sorun yok gibi. Mesut yardımcı oldu, sağolsun. Ama ihtiyacım olursa ulaşacağım sana...

tuba;
sanırım son sorunun cevabını bulmuşsun..ben sorunu farketmemişim ..kusura bakma

Üst Alt