Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bluetooth özellikli işitme cihazını bilgisayar ile eşlemek!?

mhanbostanci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar,
bende resound linx serisi bir cihaz var 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum.
Cihazı bluetooth ile iphone ile ilişkilendirip telefon görüşmelerimi de yapabiliyorum.
Bu cihazı bluetooth ile bilgisayar ile eşlemek. Aranızda bunu deneyimlemiş biri varsa bilgi verebilirse çok mutlu olacağım.

marka adı vermden anlatayım.Bir kaç markada İphone'la direk bağlantı özelliği var ama iphone kullanmayıp telefonda görüşmek isteyen hastalarda mevcut bu hastalar da ayrı bir aparat kullanır bir hastam televizyona ve laptoba bağlamış bu aparatı ve şuan da kullanıyor.

Merhaba
Yardımcı olmak için yazıyorum.
Benim cihazım resound. Ben bahsettiğiniz gibi televizyon ve cep telefonu konuşmalarımı özel adaptörlerle yapabiliyorum.
Bluetooth ile telefona bağlanıp sesin direk kulağıma gelmesini sağlayabiliyorum. Özellikle kalabalık ve gürültülü ortamlarda bu şekilde telefonu daha rahat anlayabiliyorum. Karşı tarafın sesimi alabilmesi içinde yakama aparat takıyorum. Cep telefonundan müzik dinlerken de aynı şekilde bluetooth ile bağlanıp dinliyorum.
Tv adaptörü ile de televizyona bağlanabiliyorum. Tv deki sesler direk cihazıma geliyor. Mesela mutfakta yemek yaparken salondaki televizyonu dinleyebiliyorum. Bu benim için artı bir avantaj. Bunun içinde yine Tv ye bağladığım özel bir adaptör aldım. Aynı zamanda da uzaktan kumanda ile sesi azaltıp alçaltan veya tv bağlantısını açıp kapatan düğmeler var. Yazdığım gibi mutfakta yemek hazırlarken tv.den haber dinlemek mümkün. Ama bu şekilde kullanınca pil daha çabuk tükeniyor. Bazen de belli mesafelerden çekmiyor.
Tv adaptörü ve bluetooth ve kumanda 3 ayrı adaptör almıştım. Hepsinin fiyatı farklıdır. internet sitesinden bakabilirsiniz.
Sormak istediğiniz bir şey olursa yanıtlarım.

Flamingo06

Bu söylemiş oldugunuz cogu markada var haklısınız ama bir kaç markanın telefonla bağlantı aparatı (her markanın farklı oldugu içi tek tek isim yazmıyorum) laptop,tv ve arabanın teybinde bluetooh özelliği varsa bütün aparatları almadan tek bir alet ile kullanabiliyorsunuz. Denendi

Merhaba sametozyunsel
Yazdığınız gibi Laptop, Tv ve cep telefon gibi kullandığınız herhangi bir alette bluetooth özelliği varsa
"bluetooth adaptörünüzü" bağlanabiliyorsunuz. Benim kullandığım Tv.de bluetooth yok sadece özel bir adaptörü tvye bağlayıp
bu sayede tv dinleyebiliyorum.
Sizin bahsettiğiniz konu da bu mudur?

Birde mhanbostanci bahsettiği konu var. Bilgisayarda bluetooth özellik yoksa nasıl bağlanabiliriz ?

mühendisbey
öncelikle kusura bakmayın mesajları yeni gördüm Evet dediğiniz gibi bilgilendirme amaçlı olan bir forum burda beni bilen kişiler var ben işitme cihazı satıcısıyım buraya üye olanların bazıları cihaz satarım umuduyla üye oluyorlar. bu yüzden marka model belirtmek istemedim.
Flamingo06
bilgisayarda bluetooh özelliği yok ise küçük bluetooh adaptörleri var onlardan takıp kullanabilirsiniz

sametozyunsel
merhaba samet bey:eek:aslinda sattiginiz markayi soylerseniz daha iyi olur. bizlerde merak ettiklerimizi ogreniriz. sitede buna kimse birsey demez umarim

Aldığın aksesuar cep telefonu aparatları

Banada satcaktıda teli fazla kullanmıyom almadım blotot cihazı o aparat

O aparatı kullanmadan ıphone telleri kullanabiliuonuz o özellik ayponlarda var

Arkadaşım kullanıyo aypon resanaud cihazı

Kulağa götürmeden konuşuyo

Her telde olsa bu özellik iyimiş sadece ayponlarda var

Pluvia
[FONT=sans-serif]iphonelarda sadece konuşmaya yarıyor tvye laptoba bağlamaya yaramıyor onun için ayrı aparat alıyorsunuz[/FONT]
GRAHAM BELL
[FONT=sans-serif]mesajlara bir süre bakmadıgımdan onu yazdığım dönem sonic satıyordum. SONİCteki soundgate diye bir cihaz vardı.Saydığım özellikleri kullanabiliyordunuz. oticon ve phonak satmaya başlayınca iphonelerle direk bağlantı özelliği cıkınca cok tercih edilen birşey olmadı oticon gnresound signia sonic vs. gibi cihazlar iphonlara ara aparat olmadan bağlanıyor. phonakta marvel serisi var hem android hem ios cihazlara direk bağlanıyor.[/FONT]

arkadaslara ne mutlu. cihazlada olsa faydalaniyorlar bunun gibi teknoloilerle. bunlar beni asiyor cok ileri kaybimla.
elimizdeki cihaza ayar yaptimak istersek bunu merkezinizde yapiyormusunuz. 140 lira istediler diye vaz gectim ama naparsinizki cihazlara para yetistirmek mesele:(

Tvsini bilmiyom telde konuşuyodu ayponda özellik

@Flamingo06

Android samsung s10ile resounddan baglanamiyorum

05055448344 arayabilir yada whatspp üzerinden yazarsanız sanirim yardimci olabilirim. METIN.

Üst Alt