Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BMD-DMD için İstanbul'da genetik test yapan devlet hastaneleri hangileri?

yasar gor

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese Allah şifa versin... Oğluma BMD-DMD şüphesiyle genetik test yaptırmak istiyorum...Bu tam eksonlu genetik testi ücretsiz yaptırabileceğimiz bildiğiniz devlet hastanesi var mı arkadaşlar? Cerrahpaşaya sordum. Belirli eksonlarınkine bakılan varmış. Tüm ekson yokmuş. Çapa da yok dedi hocamız. Kanuni de yada anadolu yakasında bildiğiniz var mı? cevaplar için şimdidwn teşekkürler...

yasar gor

ben HNPP için Acıbadem/Kozyatağı Hastanesinde yaptırdım...Acıbadem özel açıkcası ve biraz pahalı....(813TL) ...Hastanenin nöroloji birimi Acıbadem labgen 'e yönlendiriyor....tel no:(216) 544 38 38 budur...tüm ekson sekanslama yapıyorlar mı bilmiyorum ama sizin bahsettiğiniz kas hatalığı için aramanızda fayda var...HNPP testi 1 ayda çıkıyor....bu tarz testlerin yapılma süreci 3-4 haftayı bulabiliyor,sizinki de bulabilir...bilginize....

merhabalar sizin yaptırmak istediğiniz tesT DNA tüm gen dizi analizimi ?

Üst Alt