Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek ameliyatı olmuştum. Bu askerlikten muaf olmam için yeterli olur mu?

alikerim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben askerden pisikiyatriden hava degisimine geldim simdi gataya sevk alicam istanbul kadikoy gataya gidicem sorum su Benim sol bobrek ameliyatlisiyim 33 dikisim var 2 sene oldu ama agrilarim artti ve bobregimde piyelepst ameliyati oldum yani daralma vardi idrar yoluna giden boruda ve prankin kalinligi var sol bobregimde ve agrim sancim cok oluyo en ufak sogukta bole oluyo sizce ne olur sonuc

Sizlerden cevap bekliyorum gercekten bilenler cevap yazsin ama emin olanlar cevap yazsin???

Ali, böbrek rahatsızlığını askerlik için ilk kez muayene olurken belirtmiştin ve bu durum muaf olmanı sağlamadı diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse, yine muafiyet sağlamaz. Ama en kötü ihtimalle var olan rapor süreni uzatacaktır. Yani GATA'ya sevk almakla iyi etmişsin.
Hastaneye gittiğinde en azından spor yapamaz ve soğuk ortamda bulunmaması gerekir gibi bir rapor almaya çalış.

Şimdi abi soyle oldu ben askere gelmeden önce muayne oldum heyete cıkmadan once bana oradaki.doktor heyete cıkarmam ıcın kagıt verdı orada askerden muaftır yazıyodu heyete kagıdı verdım ıkı gun sonra heyete gttım ama yetısemedim bilmem kacıncı maddenın fıkrasına gre gıdıyomusum peki o kagıtta nıye oyle yazıyodu benim ozamn agrımyok tu okadar doktor agrı yapıyomu dıye sordu ben yk dedım ama suan var oluyo sık sk napıcam ben bole

Bi sorum daha olucak abi ben pisikiyatrıden hava degısımı aldım ben evliyim sekiz aylıkccugumvar ve bu benı bunaltıyo bu konuda napa bilirim sence nasıl curuk alabılırım yapmak ısterdım ama cocuk ve borcum olmasa koly olurdu sence napmalıyımm kızım ve esım annemlerlerle kalıyo ama onlar ıcınde zor oluyo napmm gerek

Yeniden hastaneye sevk alıp muafiyet için çaba sarf etmek lazım. Ne kadar mümkün bilemiyorum ama şansını deneyebilirsin kardeşim.

Sabır...

Üst Alt