Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek hastalığı nedeniyle vergi indirimi için yeterli oranda rapor alabilir miyim?

nazimars

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
sağ böbreğimden 2 defa sol böpreğimden 2 defa idrar yollarından 1 defa taş ameliyatı oldum. ameliyatlarım çok ağır geçti. hastalığımın tanısı taş hastalığı heyet doktoru 2 böbrekte deforme olmuş durumda özellikle sol dedi. iki böbreğimde de çok miktarda taş bulunduğunu iki böbreğimin de risk altında olduğunu ve ameliyatla başa çıkılamayacağını söyledi çok miktarda taş olduğu için kırma yöntemi işe yaramıyor
daha önce sayısını bilmediğim kadar kırdırdım pek işe yaramadı
ayrıca yüksek tansiyon hastasıyım şu anda üre ve kreatinin normal idrar testlerinde intahaplanma çıkıyor ve hiç dinmiyor ayrıca mikren hastasıyım sizce vergi indirimi raporu alabilir miyim
3 hafta önce vergi indirimi için başvuru yapıp heyete girdim tabi sonucu bilmiyorum
verdiğiniz tüm taplolara baktım baltazarı inceledim hastalığıma denk gelebilecek oranlara baktım baltazarda hesapladım ama yinede sizin yorumlarınızı bekliyorum teşekürler.

Bence %40 ve üzeri rapor verilecektir... Sonuç belli olduğunda buraya yazarsanız sevinirim. Bizler de bilgilenmiş oluruz.

gelirgelmez yazarım
migren için de oran verirler mi. ben migren için oran vericeklerini bilmediğim için nerolojiyi kırmızıyla işaretlememiştim neroloji doktoru bir sorunum olduğunu sorduğunda söyledim o da ona ayit bölüme migren yazdı oran verilir mi acaba. verilirse de kaç veriliyor biliyor musunuz
baktığımda migren için herhangi birşey yazmıyor sadece günlük aktiviteyi az etkiliyen arılar ve büyük ölçüde etkiliyen arılar diye ikiye ayırmışlar

cevaplarsan sevinirim teşekürler.

Üst Alt