öncelikle selam ve saygılarımı ileterek başlamak isterim.
Ben Ayşe Akdemir. 1996 yılında bana kronik böbrek yetmezliği teşhisi koyuldu.
2005 yılında sigortalı olarak özel bir okulda bir işe başladım
bu arada diyetle hastalığımı idame ettiriyordum 2006 yılında hastalığım ilerleyip diyalize girmem gerektiği söylendi ameliyatla vücuduma kateter (diyalize giriş aparatı) bağlandı
2007 yılında bir özel okula (diyalize bağlı %90 engelli raporumla engelli statüsüyle) giriş yaptım. 2015 yılı şubat ayına kadar burada çalıştım
3346 iş günüm var
sgk ya gidip sordum emekli olabilir miyim diye. onlar da evet dediler
işten ayrılıp müracat ettim beni sağlık kuruluna gönderdiler ve cevap olarak bana:
15 yıl 3600 gün istendi
bununla ilgili bizi aydınlatırsanız çok sevinir saygılarımızı sunarız .
Ben Ayşe Akdemir. 1996 yılında bana kronik böbrek yetmezliği teşhisi koyuldu.
2005 yılında sigortalı olarak özel bir okulda bir işe başladım
bu arada diyetle hastalığımı idame ettiriyordum 2006 yılında hastalığım ilerleyip diyalize girmem gerektiği söylendi ameliyatla vücuduma kateter (diyalize giriş aparatı) bağlandı
2007 yılında bir özel okula (diyalize bağlı %90 engelli raporumla engelli statüsüyle) giriş yaptım. 2015 yılı şubat ayına kadar burada çalıştım
3346 iş günüm var
sgk ya gidip sordum emekli olabilir miyim diye. onlar da evet dediler
işten ayrılıp müracat ettim beni sağlık kuruluna gönderdiler ve cevap olarak bana:
506 sayılı kanunun 53. maddesine göre malullüğümün sayıldığını fakat iş yerine malüliyetini gerektiren hastalık ve arızasıyla girmesi nedeniyle aynı maddenin b fıkrası gereğince malullük sigortası yardımlarından yararlanamayacağı 5510 sayılı kanunun geçici 10.maddesi gereğince karar verildiğinden emeklilik talebimiz reddedildi
15 yıl 3600 gün istendi
bununla ilgili bizi aydınlatırsanız çok sevinir saygılarımızı sunarız .