Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakilliyim. %70 raporum var. 2022 maaşı alabilir miyim?

gokhansrfglu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba herkeze
21 yaşındayım üztüme herhangi bir mal varlığı yok % 70 miş raporum var. böbrek nakiliyim
2 sene calıştığım işden ayrılınca 6 aydır iş bulamıyorum en son çare engelli maaşı başvurusu yaptım
sonucu 2 ay icinde cıkcak dediler. sizce alabilirmiyim

Hocam çok iyi bilmediğim bi konu lakin Şahit olduğum bişeyi anlatcam. hastaneden rapor almak için gittiğimde sıra beklerken tartışma çıkmıştı duyduklarımı aktarıcam sana Engelli bi arkadasımız engel oranı %91 miş maaş başvurusu yapmış ama red edilmiş isyan ediyodu bana vermiceklerde bu oranla kime vercekler bağbında sonra ordaki görevli elinde bissürü red almış en az % 50 ve üstü orandaki raporları göstererek şöyle bi açıklama yaptı:
bak dedi burda 50 tane rapor var hepsinin red edilmiş kimisi % 60 70 75 v.s sen %91 sin diye sana maaş verilcek diye bişey yok dedi. Bu maaş olaylarında rapor derecesiinden ziyade farklı durumlara bakılıyomuş gecindirmekle mükellef olduğun kişiler,özrünün uzun vadede ciddi anlamda çalışamaz halde bulundurması v.s v.s daha bi çok neden O yüzden bekle ve gör derim İnşallahta Alırsın.

ağir özürlü ibaresine bakiyorlar diye biliyorum. bence sizin işsizlik maaşina basvurmanız daha mantikli olucaktir. ayrica raporunuz calişabilir seklinde olmalidir ki bu da sizin için avantajdır bence.

2022 maaşı kabul edildi ama?

merhaba arkadaşlar ben gökhan 20 yaşındayım %70 miş raporum var iş bulamadım ve özürlü maaşı kaydı yaptırdım 2 ay olmuştu vakıfa gittim bugun maaşın kabul edildi haziranın sında alcaksın dediler . fakat elimde hic bir evrak yok yada kacpara alıcam bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Doğum tarihin kaç? Vakfa başvurunu hangi ayda kaçında yaptın? Vakıftan sana başvuru formu veriyorlar. Bunu doldurup imzalıyorsun. Bu evrağı hangi ayda (gün, ay olarak) teslim ettin yani vakfa?

doğum tarihim 15.03.1993 böbrek naklı oldum şubat ta başvurdum benım kaydımı 2009 da ki kayıtla yapıldı

Gökhan, 2009'daki kaydın 18 yaş altı engelli yakını aylığıdır. Engelli yakını aylığına da annen ya da baban başvurmuştur. Sanırım bunu anlatmak istedin.
O başvurunun devamı sayılmaz bu.
yeniden başvurdun yeniden işlemlerin başlatıldı ama o kaydın devam ediyor ayrı konu.
Şubat'ta başvurduysan ilk ödemen, 1130,37 Liradır.
Haziran'da da 3 aylık maaş olarak 1130,37 lira alacaksın.

Doğum tarihinin son rakamı 3 olduğuna göre Haziran maaşını PTT'den T.C. kimlik numaranla birlikte 8 Haziran'da çekeceksin.
Yani Haziran'ın sekizinde PTT'den 1130,37 Lira çekeceksin.

İlk ödemeni bankadan mı PTT'den mi ödeyecekler bilmiyorum. Yeni uygulama nasıl bilmiyorum bu konuda.

ALO 144'ü ara ve ilk ödemeni nasıl, nereden ve ne zaman alacağını sor seni bilgilendirsinler.

Alo 144 7 gün 24 saat hizmete açık olup ücretsizdir. Lakin hep meşgul çalıormuş sen ısrarla ara öğrenmeye çalış.
Büyük ihtimalle ilk ödemeni de PTT'den alacaksın.

engelli maaşı 4 aylık

arkadaşlar merhaba böbrek nakili biriyim engelli maaşı başvurusu yaptım kabul edildi haziranın 7 sinde alıcaksınız dediler ve 4 aylık alacaksın dedi 144 deki calışan 4 aylık ise 2.400 tl mi alırım acaba

Arkadaşlar 2022 maaşa başvuru veya kabul edılen arkadaşlar gidin ptt şubelerıne bır e devlet şifresi alınız.Burdan takıp edersınız.Maaş yattığı kaç para yattığı belli olur ve ptt bankamatik kartınız size gelinceye kadar maaşınızı vezneden kımlıgınızle cekebilirsiniz.Geçmiş olsun.

Üst Alt