Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakilliyim. Emeklilik haklarımı öğrenmek istiyorum..?

tolgamert1989

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merabalar ben istanbulda oturuyorum 1999 yılında böbrek nakli oldum annem bana verdi 9 yaşındaydım böbrek nakli olan hastaların % 70 olmuş özür oranı hangi imkanlardan yarlanabilirim bide ssk prim 2300 günüm var var ssk girişim 2007 mart ayında ama rahatsızlığım 1999 yılında başladım 11 saat çalışıyorum acilen yardımlarınız cevaplarınızı bekliyorum saygılarlar

şuan 11 saat çalışıyorum normalde 8 saat çalışma hakkım varmış malülen emekli olma şansım varmı 2007 ssk mart girişliyim ve 2300 prim var 1999 yılında böbrek nakli oldum artık dayanamıyorum % 70 rapor var

İlk olarak iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak maliye mükellef hizmetler birimine vergi indirim hakkı için müracaat edeceksiniz ve rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edileceksiniz. Vergi indirim oranına göre emeklilik kriterlerini belirleyeceksiniz. Şu tablo ,işinizi görecektir.

2008_oncesi.PNG

Üst Alt