Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakilliyim. Malulen emeklilik başvurum reddedildi..?

sevgül44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
28/02/2013 tarihinde böbrek nakli oldum ayrıca kalça kemiğimdeki çıkıklıktan dolayı ameliyat olmam gerekiyor (%18 rapor veriyorlar) vergi indirimi için malatya araştırma hastenesinden %75 oranında raporum var . ankara dan bakanlıktan %75 vergi indirimi cevabı geldi. 1999 yılında sigorta girişim var toplam 2591 pirim günüm var 12/09/2013 tarihinde k.maraş sgk ya başvurdum heyetraporum g.antep sgk bölge müdürlüğünden red cevabıyla geldi telefon açtım yasaya göre emeklilik şartlarının uyduğunu neden red cevabını geldiğini sordum yasaları boşver kurul %90 olumsuz rapor verdiğini söyledi ne yapmam gerekiyor

bu nasıl iş ya böbrek nakilliler koşulşuz malulen emekli olacak dediler, sevgül bende başvurdum daha sonuç gelmedi ama neden ret verdiler anlamadım.

Saçmasapan kararlar veriyorar yüksek saglık kuruluna itiraz edin oda olmassa mahkeme yoluna başvurun kesin kazanırsıniz ama bununla hiç ugraştırmamaları lazım aslında

sevgül nedense malulen emekli olacakları çok ugraştırıyorlar suyu yokuşa sürüyorlar benimde malulen emeklilik şartlarım uydugu halde banada gaziantep bölge saglık kurulu red cevabı verdi bende ankara yüksek saglık kuruluna gönderilmek üzere gaziantep sgk ya itiraz dilekçemi yazıp verdim.şuan ankara yüksek saglık kurulundan gelecek cevabı bekliyorum inşallah ankarada işlemler uzun sürmez.
sizde itiraz dilekçenizi yazıp verin inşallah sizinde emekliliginiz onaylanır

Siz 12 eylül tarihinde başvurmuşsunuz. Oysa nakil olanların malulen emekli edileceğine dair düzenleme 9 Ekim tarihinde yürürlüğe girdi. Yani, reddedilmeniz kaçınılmazdı... Şimdi yeniden malulen emeklilik için başvurun, % 100 malulen emekliliğiniz onaylanacaktır.

gecenlerde sgk alo 170 aradım ordaki bayan artık organ nakli olanlarıda malül emekli ediyoruz gününüz dolunca gelin başvurun sorunlar ortadan kalktı artık dedi bakalım

Üst Alt