Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakilliyim ve malulen emeklilik başvurum reddedildi!?

cepni

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 10,04,2013 tarihinde kocaeli sgk ya yeni çikan malülen emeklilik yasasına istinaden emekliliğe baş vurdum piri gün sayım 3880 raporum %75 buna rağmen red yedim konuyla ilgili olarak ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz..?
işe girişim 13,10,2001 nakil oldduğum tarih 1999 ankaradan vergi indirim rapormda var.

Yeni yasa Eylül ayında çıktı. Siz Nisan ayında başvurmuşsunuz. Tekrar başvurun o zaman kabul olur. Bende böbrek nakilliyim emekli oldum.

Ekim ayında başvurdum gelen cevap aynen şu 13,10,2001 tarihinde işe giriş tarihinden 20,04,2013 tarihine kadar 2790 gün pirim ödemesi bulunduğu 3840 gün pirim sayısını tamam lamam gerektiği yazıyor yani 13,02,2018 tarihinde başvurabilirmişim benim pirim gün sayım e devlet sitesinde 3882 gün yazıyor..tekrar baş vursam sonuç alagilirmiyim.?

ne zaman nakil oldunuz pirim gün sayınız kaç..? işe giriş tarihiniz nedir ..? siğortalı olamadan öncemi nakil oldunuz..? bana bunları dayattılar sizde nasıl oldu..? aydınlatabilirmisiniz..?

işe girmeden önce nakil olduğunuz için yani işe girişte mevcut durumunuz zaten var olduğu için red gelmiştir.yapabileceğiniz 1- erken emeklilik için beklemek.
2-dava açmak..kolay gelsin

peki yeni çıkan organ nakilliler malülen emekli olabilir yasası nedir peki..? bilginiz varmı..? ben onun için başvurdum zaten

zaten hastalık ve malüliyet derecesinde sgk lı oldugunuz için kurum kabul etmez vergi indiriminiz var ise o istina da emekli olursunuz sgklı olduktan sonra olsa idi nakil kuruma dayatırdınız bu şekilde kabul ediceklerini sanmam

ilk işe başladığımda % 80 di itiraz etsem değişen bişey olmazmı..?

Metrocity Emekli maşınız ve yatan priminiz ne kadar acaba öğrenebilirmiyim?Sakıncası yok ise

Maalesef, bu konuda yapılabilecek bir şey yok.

Üst Alt