Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli ile malulen emekli oldum. 466 TL maaş bağlandı..?

hasan07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben yeni yasaya göree emekli oldum.1350 bağkur 1550 de sigorta pirimimm var en son çalıştığım yer sigortaa . ben böbrek nakli oldumm %65 raporum vardı bana bu ay maaş bağlandıı ve 466 tl sizce bu normal miii veya ne yapmamm gerekk şimdi sigortalı çalışmamm da yasakk .. 466 lirayla insann nasıl geçine bilierr

Hemen itiraz edin sgk ya ve yeniden hesaplama yapılmasını talep edin.

öncelikle teşekürler bilginiz için,ama ben sordum sgk ya senin sigorta başlangacın 2004 diye eger 2000 den önce olsasydı en az asgari ücret alırdın diyorlar.şimdi ben emekliliğimi iptal ettirsem 3600 den ve 15 yılımı doldurmammı gerekiyorr...ve ozmanki maaşım artar mııı? tekrar teşekürlerrrr...

Kesinlikle çok düşük bir maaş. Bence kimin ne dediğine bakmayın ve aylığın yeniden hesaplanması için sigorta müdürlüğüne başvuru yapın. Hatta doğrudan Ankara SGK'ya dilekçe gönderin:

Sosyal Güvenlik Kurumu
Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne

xxx. tarihinde emeklilik talebiyle kurumunuza başvuru yaptım ve xxx tarihinde emekli edildim.
Ne var ki 1550 4a + 1350 4b prim günüme karşılık tarafıma bağlanan aylık sadece 466 TL'dir.
Bağlanan aylığın eksik olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle aylıklığımın kontrolünü ve düzeltilmesini arz ve talep ederim

ad soyad
imza
tc kimlik no

Dilekçenin gönderileceği Adres: Mithatpaşa Cd. No: 7 Sıhhiye/ ANKARA

zaten bu ay 22 den pttden çekebiilirsiz diyorlarr..yarın dilekçe vercem işallah düzelirr yoksa ev kirası gibi maaşla nasıl geçincez devlet bunu düşünmez miii .Allah hakkımızda hayırlısını versinn ..tüm arkadaşlarız içinn...

Gelişmeleri bu başlığa da yazın ki benzer durumda olanlara örnek olsun.

ben daha bir kararr veremedimm malesf 466 nasıl geçincem.eski işime geri dönmeyi düşünüyorum.sigortamı başlatsam 2007 de aldığım %65 raporum iptal olurmu veya ne yapmam lazımm

Maaşınızı iptal ettirip işe başlayabilirsiniz. Bunun için özel bir rapor almanıza gerek yok. İstediğiniz kadar çalışığ daha sonra yeniden emekli olabilirsiniz. Ama dediğim gibi, ben olsam önce maaşın yeniden hesaplanması için itiraz ederdim

Is yeriyle konustum.isallah bu hafta baslicam.sgk ilede konustum enfazla 490 olur diyorlarla ondan dolayi calisabildigim kadar caliscamm..konuyla ilgili bilgileriniz icin tesekkurler.

1150 alıyordum 6 aydan sonra tekrar zamlanıyor 1200 bulurduu..

Üst Alt