Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli oldum. 2022 maaşı alabilir miyim?

mry

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadslar..size bı komuda danışmak istiyorum.. ben bobrek nakilliyım ve % 70 oranında raporum olacak.suan heyette..benım merak ettığim engellı maası alabilir mıyım ben ?babam emeklı onun ssk sından yararlanıyorum..emeklı maası 1300 lira ve ve kıra gelırı var 850 lıra..evde 5 kişi yasıyoruz..ama ustume herhangi mal kayıtlı değıl..suana kadar hiç calışmadımda..bu durumda engelleı maası alabilir mıyım ?

bence alır benim arkadaşım var babası emekli ayrıca kahveleri var 5 6 tanede tarlaları var evleri kenddilerinin adam alıyo başvırmadan bilemessin bence

anlamadım bu işten..basvurayım o zaman..

Doğru başvurmadan bilemeyiz,kimiside hiç bir geliri yok gene alamıyor özürlü maaşı

2022 maasından yararlanabilir miyim?

arkadaslar benım %70 raporum var.babam da ssk den emeklı 1300 tl maaş alıyor.babamın ssk sından yararlanıyorum..üstüme de herhangi mal varlığı yok..hanede 5 kişi var. bu durumda engelli maaşından yararlanabilir miyim??

243,43x5 = 1217 TL'yi geçen gelir ve giderinizin olmaması gerekir, bu durumda reddedilir başvurunuz ama şansınızı deneyebilirsiniz, ayrıca hem babanızın sigortasından faydalanıp hep 2022 alamazsınız, 2022 almaya başlarsanız 60-c/3 kapsamında GSS'li olursunuz otomatik olarak...

Üst Alt