Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli olup işitme cihazı kullanan bir tek ben miyim?!

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Benim kulaklarımda hiçbir problem yoktu böbrek nakli olduktan sonra işitme kaybı olmaya başladı ve şuan işitme cihazı kullanıyorum ama hiç sevemedim bu mereti ... hiç takmak istmiyorum böbrekden zor ...

bende kullanıyorum zor bi yanı yok buda bizim imtihanımız

Ewt bende yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum
ama ilk kullanımda 15 - 20 gün alışma süresi var tabi

böbrek nakilli , api41 ben 2 3 senedir işitme cihazı kullanıyorum ama hala alışamadım ve takmak istemiyorum kulak içi kullanıyorum böbrek nakli oldum bu kadar zor olmadım ama bu işitme beni yedi bitirdi ... =( yardım edinnnn

Peki nasıl bir sorun yaşıyorsun paylaşırsan

İşitme cihazının dışardan görünmesi beni çok rahatsız ediyor kız istemeye bile gidemiyorum evlememem için bir sebeb bu ya . ! kahretsin

ne kadar saçma konuştuğunuzun farkındasınızdır umarım beyefendi
bunda çekinecek utanacak birşey yok sakın böyle bir hisse kapılmayın
sizi bu halinizle kabul eden biri elbet çıkacaktır acele etmeyin dua ve tevekkülle bekleyin ALLAH'a dayanın ona sığının derdi veren ALLAH tır şifasınıda birgün verecektir elbet bunu hiç bir zaman unutmayın bunların hepsi birer imtihan baki olan ALLAHtır bu dünyaya biz imtihan için geldik isyan etmek bize yakışmaz bize dua sabır şükür ve tevekkül yakışır

selam ve dua ile...

dostum bana göre kedini olduğun gibi kabul et insanlarda seni bu şekilde kabul ederler hayat her şeye ramen çok güzel
formları takip ediyorsan sizden daha zor durumda olan engelliler de var onları da anlamaya çalış ve haline şükret

Üst Alt