Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böbrek nakli olursam MEB'in sınavında öğretmenlik şansım zarar görür mü?
ben şuan dıyalıze giriyorum ve özür oranım %90 ama böbrek nakli oldugum taktirde %40 oluyormus yeni kanuna göre göreve yerleştirildikten sonra mı böbrek nakli olsam acaba? babamın böbreği uyarsa bana vermeyi düşünüyor
sağlığın herşeyin önünde bence, nakil olduktan sonra özür oranın %40a inse bile yine engelli statüsündesin. Bir de memur olduktan sonra 657'ye girdikten sonra kolay kolay çıkaramazlar ki bu bahsettiğin durumdan dolayı da iş hakkını elinden alamazlar. Hepsinden önce Allah şifa versin.
Bende diyalize giriyorum.
eğer nakil olursan %40 a düşüyor engel durumun. yine de engelli öğretmen oluyosun.
Siz babanızla birlikte doktora gidin testleri yaptırın. bir an önce nakil olursunuz inşallah
saggolun arkadaslar zaten işlemlere başladık tahlıllere ama ben atandıktan sonra nakıl olalım dıye düşünüyorum verdıgım rapor özrü yuzde 90 sonra 40a düşüyor sorun olmasın dıye yani... zaten işlemlerde ozamana kadar ancak bitermiş... allah herkese acil şifalar versin...