Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli olursam MEB'in sınavında öğretmenlik şansım zarar görür mü?

HEXE06

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben şuan dıyalıze giriyorum ve özür oranım %90 ama böbrek nakli oldugum taktirde %40 oluyormus yeni kanuna göre :( göreve yerleştirildikten sonra mı böbrek nakli olsam acaba? babamın böbreği uyarsa bana vermeyi düşünüyor

sağlığın herşeyin önünde bence, nakil olduktan sonra özür oranın %40a inse bile yine engelli statüsündesin. Bir de memur olduktan sonra 657'ye girdikten sonra kolay kolay çıkaramazlar ki bu bahsettiğin durumdan dolayı da iş hakkını elinden alamazlar. Hepsinden önce Allah şifa versin.

Bende diyalize giriyorum.
eğer nakil olursan %40 a düşüyor engel durumun. yine de engelli öğretmen oluyosun.
Siz babanızla birlikte doktora gidin testleri yaptırın. bir an önce nakil olursunuz inşallah

saggolun arkadaslar zaten işlemlere başladık tahlıllere ama ben atandıktan sonra nakıl olalım dıye düşünüyorum verdıgım rapor özrü yuzde 90 sonra 40a düşüyor sorun olmasın dıye yani... zaten işlemlerde ozamana kadar ancak bitermiş... allah herkese acil şifalar versin...

Her koşulda %40 ve üzeri rapor alabileceğiniz için zaten dert edecek bir şey yok.

Bu arkadaşımız Hülya hanım 20-25 gün önce vefat etti allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
Barda5

Öyle mi? Allah rahmet eylesin. Tanır mıydınız?

Üst Alt