Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli ve diğer rahatsızlıklarımla 1800 günde malulen emekli olabilir miyim?

Eldeniz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mrb Benim bir sorum olcak ben böbrek nakilliyim kalpte delik var tansiyon hastasi göz ve duyma kaybi var 180gunden ola bilirmiyim%87 raporum var 2001 den sigorta girişim 1200 günün var cvp larsaniz sevinirim tskler.

600 gün yani yaklaşık 2 sene daha prim öderseniz malulen emekli olabilirsiniz.

Ama raporumda ağır engelli yerinde evet değilde hayir yaziyor bu sorun olurmu peki

Eldeniz

1800 primle malulen emekli olabilirsiniz. Eğer askerlik yapmışsanız, yaptığınız süreyi borçlanabilir ve prim gün sayınıza ekletebilirsiniz.

Hayır bu sorun olmaz.Prim gün sayınızı tamamlayıp vergi indirimi başvurusu yapmanız gerekiyor.
Eldeniz

Askelik yok keske olsaydi ben bayanın ins oluyum olamazsin 3600 gunden diyorlar genelde :(

Tskler

Raporunuz %60 üzeri olduğu için 1800 gün ile emekli olabiliyorsunuz.Sadece 600 gün daha prim ödemeniz yeterli sizin.

Tskler Allah razı olsun peki alacağım maş hakkinda fikriniz varmi acaba

Üst Alt