Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek naklinden sonra % 40 raporumla araç alabilir miyim?

ferhat6

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar 2008 yılında böbrek nakli oldum nakilden hemen sonra yüzde 40 sakat raporu aldım araba almayı düşünüyorum ve yüzde 40 raporla araba alamıycagımı söyliyorlar acaba bu konu hakkında bana bilgi ve açıklama yaparmısınız

Transplantasyon sonrası raporlar yüzde 70 olarak uygulanıyor bildiğim kadarıyla ki 70 le de araç alamazsınız sonuçta. Ne acı ki nakil olmasaydınız en az yüzde 90 özürlü olacaktınız ve araç alabilecektiniz. Canım Türkiyem işte... Vatandaşının birinin sol bacağı 5 cm. kısadır diye (haklı olarak) yol yürümesin der ve ötv indirimli araç ve özürlü park kartı hakkı verir, diğer vatandaşına organ nakleder ,bağışıklık baskılayıcı ilaçlar verir ömür boyu kullansın diye, hastaneden taburcu eder; aman ha insanlarla çok içiçe olup hastalık kapma, nezleden ölürsün bak sonra, hatta yorma kendini der şefkatli devletim ama vere vere beleş otobüs kartı verir (haklı??)...

nasıl yani? ben şimdi araba alamıyor muyum bir böbrek nakilli olarak? ama neden? sonuçta ehliyet alabiliyorum kronik rahatsızlığıma rağmen hem de B sınıfı... madem ehliyet alabiliyorum, araba neden alamayım ki??? sonuçta araba kullanıyor muyum kullanıyorum, illa elin arabasını mı kullancam bu ne saçmalık???şok oldum resmen yaaaaa

saolsun arkdaslar bilgiler için valla moralim acayip bozuldu

allah saglızımızı versinde çalışıp alırız allah cemi cümlemize saglık sihat versin gerisi kolay

Üst Alt