Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek taşı için hava değişimi verirler mi?

BLS

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler sağ böbreğimde 12mm taş var böbrekten çıkmış ve tomografi sonucu var elimde askerdeyim şuan hava değişimi alabilir miyim? Kendim İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'a gidip orda kırdırmak istiyorum ağrısı çok zorluyor bana hava değişimi verirler mi kaç gün verirler yardımcı olur musunuz ? Nasil bir yol izlemeliyim ? Teşekkürler..

Yönetmeliğini bilmiyorum ama bu rahatsızlığı olup her sabah idrar tahlili kutusunun içine parmağını kesip kan damlatarak çürük alanlar bile var.

Sağ bileğimde kırık var aslında bundan dolayı çürük almak istiyorum bileğim zorluyor beni çünkü ağır kaldıramıyorum sızlama ve uyuşma yapıyor. Ama böbrek taşından çürük olayına çok şaşırdım..

askerde iken bi asker vardı böbrek taşı olan sadece nöbet saatlerini değiştirdiler soğukta dayanamadığı için çürük falan vermediler ama yinede bu askeri doktorun bileceği bişey

Ben çürüğü bilekten dolayı istiyorum iki kemik kırılmıştı yanlış kaynamış diye ameliyatla tekrar kirmislardi biraz sorunlu yani uyuşma fln oluyor güçsüz kalıyor sorun yaşıyorum silahı tutamıyorum. Ama böbrek taşı mesane yolunda benim şuan tomografi çekilmiştim ve doktor yolu tıkarsa baya sorun olur hatta böbreği iflas etme yoluna kadar gider demişti hava değişimi alıp bildiği hastanede kirdirip kurtulmak istiyorum kisacasi

BLS

Hava değişimi vermekten ziyade bir hastaneye sevk edip orada askeri statüde ameliyat olmanı isterler diye düşünüyorum.

Üst Alt