Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek Yetmezliği, Ağır Osas, yüksek tansiyon, diyabet için rapor oranı ne olur?

Treth

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Böbrek Yetmezliği, Ağır Osas ( Uyku Apnesi ), Hiper Tansiyon, Diyabet, İskemik Kalp Rahatsızlığı, Astım, Akciğer Sertleşmesi buna bağlı sürekli düşük satürasyon yani oksijen kondensatörü ve CPAP cihazı kullanıyorum raporları ile bu gün engelli raporu almak için başvuru yaptım.

Bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum sizin fikirlerinizi alayım dedim ne olur sizce ?

Treth merhabalar.Yazmış olduğun rahatsızlıklarla ilgili olarak %80-85 alman lazım diye düşünüyorum.Yalnız istanbulda hangi hastaneye gittiğin önemli hakem hastane değilse maliye oranları düşürüyor.İstanbulda Okmeydanı hastanesi bildiğim kadarı ile hakem hastane kardeşim geçen hafta oradan %75 sürekli aldı raporunu.

Hemen hemen aynı rahatsızlıklara %74 aldım.

Taksim eğitim ve araştırmaya gittim. Heyet karşısına çıkmadım henüz. Böbrek yetmezliği için %88 verdi geri kalanlar ne yaptılar bilmiyorum.

İç hastalıklarında hiper tansiyon İskemik kalp rahatsızlığı şeker nöroloji de uyku apnesi değerlendirildi. Akciğerimdeki buzlanma konusu ise gögüs hastalıklarıan yönlendirmedi onada iç hastalıkları eğerlendirdi. Ne değer verdi bilmiyorum.

Bu ayın 24. heyetin karşısına çıkıcam sonraki süreç hakkında en ufak fikrim yok.

%96 rapor çıktı kuruldan. Şimdi ne yapabilirim ben bununla ?

Üst Alt