Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek yetmezliği olup çocuk sahibi olan var mı?

hayattar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar %25 oranında calisiyor bir kere hamile kaldim ama Çocuğumun kalbi atmadigi için alindi. Bu konuda tecrubeli olanlar yazabilir mi? Ne yapmaliyiz.

Öncelikle geçmiş olsun,

diyalize girecek kadar hastalığınız ileri bir seviyedeyse hamilelik zor diyorlar fakat değilse neden olmasın.
AMA bir nefrologtan bilgi almanız şart diye düşünüyorum. Benimki sadece bir düşünce aktarımı.

Arkadaşlar bu süreçten geçen hiç yok mu? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

Arkadaşlar tam bir yıl sonra tekrar hamileyim ve şuan 3. Ayı tamamladık. Dua etmenizi istiyorum sureci buradan duyaracagim inşaallah.

Ben böbrek nakli oldum , az çok bu işleri biliyorum , ne diyalize girerken nede nakil olmuşken hiç bir sıkıntı olmaz . İlk çocuğunuzu kalbinin durması başka bişeyden kaynaklı . Dediğim gibi böbrek nakli oldum canavar gibi birde kızım oldu :D

Ama şunuda söyliyeyim en doğru bilgiyi herzman dokturunuzdan alırsınız . Bizimkiler tecrübe bilimsel yanı nedir bilemeyiz .

Bende nakil oldum 2 yıl 2 ay oldu.15 yaşından beri böbrek hastasıyım su an 32 yaşındayım. Böbrek nakli olmadan önce yedi kez böbrek kanallarından çeşitli amelitlar geçirdim. Bir tane yedi yaşında oğlum var bütün bunların arasında bir oğlum oldu. Anne olmak çok güzel rabbim herkese nasip etsin.eşim yanımda en büyük destek cim böbreğide eşim verdi allah razı olsun.şimdi tekrar bende nakil sonrasında bir çocuk daha düşünüyorum su ana kadarki takiplerinden hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Süreç nasıl riskleri ne burdan nakil olup bebek sahibi olan ANNE adaylarına soruyorum paylasirsaniz mutlu olurum.😉

Üst Alt