Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbreklerde protein kaçağı olan var mı?

liman54

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlarlar

böbreklerde protein kaçağı olan buraya yazabilir mi

protein kaçagı

geçmiş olsun dileklerimle bendede protein kaçagı var iki yıla yaklaştı ama tedaviye başlayalı 15 ay oldu ilk protein kaçagı miktarı 14282 mg dı şu an normal degerlere indi 150 de prednol aydede yaptı öylece kaldı inmedi şişlik prednolu keseli on beş gün oldu bu seferde yüzümde deri dökülmesi deri çinde kızarıklar kısaca yüzüm berbat oldu şu an ne lanet hastalıkmış kardeş allah yardımcımız olsun şahsen benım umudum yok sonu hüsran gibi kafanı karıştırmayayım sende yazarsan sevinirim hoşcakal adım ibrahim

geçmiş olsun inşallah iyi olursun bende şu an tansiyon ve kollestrol hapı kullanıyorumo yukarda yazdıgım gibi benimde protein kaçagı 150 inşallah yükselmez çok dikkat et kendine iyi bak son pişmanlık para etmiyor diyalize girmektense ölmek iyi hastaların halini görünce sanki telefon 2 güne bır şarj oluyorsun bitkin bir halde çıkıyorsun allah düşmanımın başına vermesin iyi günler

arkadaşlar bende protein kaçağı diye bir tespit yok ama
genetik kalsiyum taş üretimi var sürekli ameliyatlar geçiriyorum
bazen hararet oluyor bütün vücudum kızarıyor. bu sorunu olan varmı ?

bendede 700-750mg arasında aynı seviyede duruyor tansiiyon ilacı kullanıyorum.

merhabalar geçmiş olsun puroteyin kaçagı

ibrahim bey yorumunuzu okuyunca hemen kefeni alasım geldi nedir sendeki kaçak kaçakmı ben 26000 mili gıramdı 7 yıldır tedavi görüyorom iki kere nüksetti şu anda 2500 mil gıramdayım ama piretnol benim kalça kemiklerimi öldürdü ben yinede senin kadar karamsal olmadım şubat 5 şinde sag kalçadan amaliyat olacagım sora sola purotez dakılacak onun için kortizon tedavisi alıyorsanız mutlaka 6 ayda bir özellikle kalçalarınızı filimini çektirin yürüyemez oldum koltuk deynegiyle kalkıyorum yinede şükür daha beteri var sakin olun mutlaka konturollerinizi aksatmayın geçmiş olsun acil şifalar

Üst Alt