Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bodrum Belediyesi'ne atandım. Bilgi aktarabilecek kimse var mı?
son atamada bodrum belediyeye atandım.
bodrum ve belediye hakkında bilgisi olan var mı ?
evrak tesliminden sonra ne zaman işe başlarım ?
bir de şu sosyal denge tazminatını nasıl alacağız bilen var mı ?
Benim arkadaşım lise mezunu 5-6 yıllık memur.Bodrum da ev kiraları ve geçim pahalılığından maaşlar diğer ilçelere göre yüksek.Muğla merkezde lise mezunu 2000 - 2100 arası Muğla merkezde ev kiraları 1+1 800 - 1000 tl arası ....
kalp damar hastalıkları engellileri ekpss'de zihinsel engelliler gibi farklı bir kategoride değerlendirilip sınav soruları biraz daha kolay olmadıkça bu kaymak yerleri engelleri yaşamına engel olmayan insanlar yiyecek
belediye nasıldır bilemem ama orada yaşayan bir abimiz vardı o anlatıyordu bodrum sürgün yeri diye fatihin istanbulu fethetttiği günden beri burası sürgün yeri demişti hiç unutmam yeme içme kira v.s aşırı pahalı oraya atanan memur ilk fırsatta kaçmak için fırsat kollar demişti...
Poyraz_
Evet öyle. Çoğu atanan kişi atandığı yeri araştırmadığı için bilmiyor. Tercih yaparken sıralamaya aldığınız yerleri ve atanma durumuna göre araştırmak gerek.
evet öyle üstelik yazın bodrumun sıcağı hiç çekilmez.....
bilmiyorum öyle gelişigüzel tercih yapmamak lazım ... hayat şartları zaten zor üstüne birde yaşadığın ilin memleketin zorlukları eklenin ce hayat çekilmez oluyor....