Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bodrum Belediyesi'ne atandım. Bilgi aktarabilecek kimse var mı?

volgadu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

son atamada bodrum belediyeye atandım.
bodrum ve belediye hakkında bilgisi olan var mı ?
evrak tesliminden sonra ne zaman işe başlarım ?
bir de şu sosyal denge tazminatını nasıl alacağız bilen var mı ?

Bodrum belediyesinde arkadaşım var ve maaşları yüksek..lise mezunu 3300 tl maaş alıyor.

ben yeni başlıyacağım,11. dereceden biraz daha düşük olur heralde.
birde bilgisayar işletmeni sertifikası alırsa bi miktar fazla alıyormuşsun doğru mu

Benim arkadaşım lise mezunu 5-6 yıllık memur.Bodrum da ev kiraları ve geçim pahalılığından maaşlar diğer ilçelere göre yüksek.Muğla merkezde lise mezunu 2000 - 2100 arası Muğla merkezde ev kiraları 1+1 800 - 1000 tl arası ....

Kardeşim sana bir tavsiye... Belediyede kendini mali hizmetler gelir şubeye attırmaya bak

Sayın volgadu acaba ne zaman başlatacaklarına dair bir tarih verdiler mi?

Valgolu arkas maas durumlari nedir suan hangi subedesin isler yogunmudur

daha başlamadım,evrakları teslim ettim,haber bekliyorum.

volgadu

Hayırlı olsun kardeşim yalnız belediyeye düşünüyorum bende benide aydınlatırsın maaşlar sds nasıl özellikle iletişim

saygılar

Bodrum B elediyesi

Beni bugün aradılar..3 Ekim Pazartesi günü işbaşı yapacağımı söylediler... Darısı sizin başınıza arkadaşlar

Mali hizmetler müdürlüğü muhtemelen muhasebe bölümü oluyor.. Ne iş yapar mali hizmetler müdürlüğü? rahat mıdır bilgilendirin bizi :D

hayırlı olsun kardeşim bizden daha evrak bile istemediler

kalp damar hastalıkları engellileri ekpss'de zihinsel engelliler gibi farklı bir kategoride değerlendirilip sınav soruları biraz daha kolay olmadıkça bu kaymak yerleri engelleri yaşamına engel olmayan insanlar yiyecek :mad:

Karayilan45

merhabalar...kısmet olursa bende oraya atanacağım...şu anki maaş vs şartları bildirebilir misiniz lütfen

belediye nasıldır bilemem ama orada yaşayan bir abimiz vardı o anlatıyordu bodrum sürgün yeri diye fatihin istanbulu fethetttiği günden beri burası sürgün yeri demişti hiç unutmam yeme içme kira v.s aşırı pahalı oraya atanan memur ilk fırsatta kaçmak için fırsat kollar demişti...

Poyraz_

Evet pahalı bir yer istanbul, ankara, izmir gibi. Nereyi istiyorsanız tercih yapın ama tercih yapmadan önce araştırın.

lacivert21

kesinlikle araştırıp tercih yapın atandıktan sonra lanet olsun buraya nerden geldim demenin kimseye faydaı yoktur....

Poyraz_
Evet öyle. Çoğu atanan kişi atandığı yeri araştırmadığı için bilmiyor. Tercih yaparken sıralamaya aldığınız yerleri ve atanma durumuna göre araştırmak gerek.

lacivert21

evet öyle üstelik yazın bodrumun sıcağı hiç çekilmez.....
bilmiyorum öyle gelişigüzel tercih yapmamak lazım ... hayat şartları zaten zor üstüne birde yaşadığın ilin memleketin zorlukları eklenin ce hayat çekilmez oluyor....

arkadaşlar şu anda bodrum belediyesi yen, memur maaş + ek prim vs bilen var mıdır

Üst Alt