Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bodrum'da Parıltı Hotel'de her şey tekerlekli sandalyelilere uygun

SoN_sAvAşÇı

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR, BODRUM MERKZE 12 KM DENİZZE UZAKLIK 100 METREDİR ODALAR GİRİŞDE BULUNUYOR AYAK ÜŞTÜ HEMEN TEKERLEKLİ SANDELLEDE UYGUN OTEL İÇİ DENİZE GİDERKENDE TEKERLİKLİ SANDELLEDE ÇOK KOLAY GİDEBİLİRSİNİZ HATTA DENİZEDE GİREBİLİRSİNİZ OTEL İÇİ YEMEK YEME YERLERİDE UYGUN BİR ENGEL YOK TEKERLİKLİ SANDELLEDE UYGUN EGER TEKERLİKLI SANDELLE KULLANMIYORSANIZ DAHA RAHAT EDERSİN TEKERLİKLİ SANDELLEDE RAHAT EDERSİNİZ BEN BU YIL ORDAYDIM 7 GÜN HARİKADI AÇIK MENÜ YEMEKLER İÇEÇEKDE SERBET GERÇEKTEN HUZURLU DOLU BİR YER HELEDE HOTEL ÇALISANLARI DAHADA GÜZEL PARILTI HOTEL BEN ÇOK MEMNUN KALDIM SİZEDE ÖNERİM BURAYI ARKADASLAR

Sanırım, herşey dahil konseptinde bu otel. Fiyatı nedir acaba?

anlatıgına ve gördügümüz kadarıyla gerçekten harika bir yere benziyor . imkanı olupta gidebilecek arkadaşlarımıza şimdiden iyi tatiller diliyorum son savaşcı arkadaşada tşk ediyorum paylaşımı için..

web sitesine baktım, engelli odası olduğu yazmıyor, deniz de kumsal sanki... denize nasıl giriliyor? engelli odası var mı? bilgi verir misiniz? tsk

kardeş engelli odası yok ama odalar engelli tekerlekli sandelle içinde uygun girişdeki odalar sahille giderkende zaten onünüzde hiçbir engel yok bu otelin bir ozelligide kumsalın ve denizizin çok temiz olması tekerliklı sandelle ilede girebilirsin sorun olmaz

engelli odası olmayan engelliye uygun otel derken?? klozete gecerken nereye tutunuyorsunuz.. diğer seyler ok ama bu onemli.. yada denize nasıl giriyorsunuz siz??

arkadaşım ben ortapedik engelliyim ayaklarda ve benim ellerimde sorunum var ben tek yaptım tatilimi zaten eger tekerlikli sandelledeysen muhakkak yanında biri olaçaktır sana yardım etmek için yanlış anlama beni özür dilerim denize girmek için her otelin kumsalı var parıltınında kendine ait kumsalı var ordada sürekli görevli duruyor sezlok ve semsiye var yani denize girmeye bir engell yok

Bu sayfa kaldırılmalı otel kapanmış olabilir linkler çalışmıyor

Üst Alt