Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bodrum'da tekerlekli sandalyeye uygun konaklama yeri var mı?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bodrumda uygun fiyatlı otel motel pansiyon vb oda lazım. agustosta eşimle kalıcaz.. dediğim gibi uygun fiyatlı olacagı için 5 yıldız otelde engelli odası aramıyorum ama tekerlekli sandalyele giriş çıkış vs az bi uygun olsun gene yeter..
tecrubesi olanlar paylasırsa sevinirim..

ben turgutreisde yaşıyorum bizlere uygun yerler var ankaradan bir arkadaşıma apart ayarladım ikiz bebekleri ve eşiyle geldiler gayet memnunlar fiyat 100tlye çekebildim aradıın konum ve fiyatı net yaz elimden geldii kadar yardımcı olurum kalıcanınız sürede önemli

fisherman73;
16-22 agustos arası eşimle kalıcaz hem balayı gibi olucak (14 temmuzda evlendikte) hemde eylulde bodruma yerlescez onun için yaz kış kalabilecegimiz kiralık ev bakıp tutucaz.. arabamız var gerçi ama konum olarak bitez ortakent yahşi tarafları olur senin orası turgutreis olur.. tlfnun yada msnini yazarsan ayrıntılı gorusuruz.. özgür

----------

aslında ilk gerek yok diyordum ama uygun fiyat yakalarsak engelli odası cok daha iyi olur..

Üst Alt