Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boğazıma kolayca bir şeyler takılıyor! Ne yapabilirim?

*FURKANBEY*

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

Dün sütlaç yedim ve yediğimden beri boğazıma birşey takılmış durumda.

Pirinç tanesi olduğu belli

Ekmek içi ve bol miktarda su tükettim ancak geçmedi.

Aile hekimime gittim ve bana ANSEPTİN isimli şuruptan verdi.

Hastane'den randevu aldım, yaklaşık 1 hafta kadar sonraya gün verdi.

Bu şekilde beklemek beni rahatsız ettiğinden devlet hastanesi aciline gittim.

Muayane oldum ve birşey göremediler.

Daha önce başına gelen varsa ne yapmam gerektiği konusunda yardımızı bekliyorum. Akşam uyumaya korkuyorum, olurda nefesime kaçar sesimi bile çıkaramadan ölüp giderim endişem var.

bogazinin o piric tanesi takilmis gibi hissettigin yerde gucuk bi apse olmali. tahris oluncada siz takili kaldi gibi hissetmis olabilirsiniz. doktor bisey yok diyorsa korkma:eek:

shukufe
Doktor biraz acemi geldi, genç bir doktordu.

Aparat yardımıyla boğazımı kontrol etti. Bunu yaparken istemsiz şekilde istifra edecektim. Öyle olduktan sonra ağzıma sprey sıktı ve uyuşacağını söyledi. Tam olarak uyuşmadan tekrar kontrol etti ve yine istifra edecektim. Bu yüzden yeterince iyi baktığını düşünmüyorum.

Yinede umarım dediğiniz gibidir, pek öyle olduğunu sanmıyorum ama

Boğazınıza bir şey takılıp orada öylece kalmaz. Bu yalnızca bir his :) Komşum da balık yerken boğazına kılçık batmış. Günlerce boğazımda kılçık var diyerek dolaştı. Zor zoruna olamayacağına ikna ettik. İkna olunca düzeldi. :) Örneğin ben de hap yuttuktan sonra sanki boğazımda takılı kalmış gibi hissederim ama öyle bir şey yok elbette. Kafanıza takmayın, geçer :)

24 yaşındayım ve bu zamana kadar böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.

Dediğiniz gibi bana öyle geliyor olabilir.

Bir kaç gün bekliyeceğim ve aile hekimimin vermiş olduğu ilacı aksatmadan kullanacağım. Sonuç alamazsam tekrar KBB doktoruna görünmeye gideceğim.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Aynı durum bende de var. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum. O korku kaldı bende. Aşabildiniz mi?

Bogazınızda birşey takılı kalmış olsaydı. Dr. Baktığında mutlaka görürdü. Pirinç tanesi yediklerinizle gider. Reflü olabilir. Aile hekimi antepsin şurup vermiş. Mideniz de yanma şikayetini geçirir. Reflü olabilir reflü belirtisi bogazda bişey varmış hissi yapabilir. Antepsin iyi bir şurup. Uyumaya çalışın. Birşey yokmuş bogazınızda reflü tedavisi olan bir hastalık uyurken size sıkıntı yaratmaz. Reflü bende var. İlaç tedavisi ile kontrol altına alınır. Reflü varsa. Rahatlamaya çalışın geçmiş olsun

Üst Alt