Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi hastanesi nasıldır? Tecrübesi olanlar yazabilir mi?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar Bolu'da ki hastane hakkında bilgisi olanlar yarımdfcı olursanız sevinirim.

12 yıldır Paraplejik omurilik felciyim. Kemik erimesi ve bacaklarımda ki kas kaybından dolayı bu hastaneye gitmek istiyorum.

Nevşehir yada bu hastanede yatmak istiyorum ancak Nevşehir Kozaklı'ya hem muayene hem yatış için gidip gelmem çok zor.
İstanbul'a daha yakın olduğu için bu hastane hakkında bilgi edinmek istedim.

Odaları ve tedavi hakkında bilgisi olanlar cevaplasınlar lütfen.
Hastanede lokomat cihazı var mı, egzersiz salonları yeterli mi, hasta odaları tek kişilik mi yoksa 2 - 3 kişilk mi ?

Bu hastaneye yatış yapmaya değer mi.

Ben de arastirmaktayim kozaklıyı.
Nevşehir kozakli odaları tek kişilik bi hastaneymis fizik tedavi ve fizyoterapist olarak biraz yetersiz olduğunu söylüyorlar. Hastanın kendisi daha çok çaba sarf etmesi gerekiyormuş ama duzen olarak iyiymis.
Muaneye gelince kozaklinin numarasını netten bulup görüşün faks numarasını alıp durumunuzla ilgili epikrizleri hastaneye fakslayin onlar inceleyip size dönüş yapıyorlar. 3 ay önce ben fax yollayarak muane oldum fakat yatıs icin aramadılar daha .

Kozaklıda yatan varda Boluda ki hastanede yatan birisi yokmu sitede

Arkadaslar denizli karahayit kaplica bolgesinde nobel tıp merkezi var ozel bir merkez ama sgk tamamini karsiliyor siz sadece kalacak yer ve beslenme ihtiyaclarinizi goruceksiniz cok iyi bir merkez tavsiye ederim

Ben de Boluda yatıyorum tedavi güzel bir çok hastaneden iyi odalar iki kişilik çok rahat zaten yeni hastane robot var .

Üst Alt