Öncelikle merhabalar diğer yazıları okudum muafla ilgili konuyu yeni açmak istedim. Ben aralıkda askere gittim acemi birliğini bittirdim usta birliğine geçtim burda da sıkıntılar yaşadım bunalıma girdim beni komutanlar rdm gönderdi rdm ile görüştükden sonra bana askerlik yapmak istiyormusun diye sordu bende yapmak istemiyorum dedim oda tamam dedi bana sevk yazdı gittim gata ankaraya bana pskiyatri 15 gün hava değişimi verdi muaf almak istediğimi sıkıntılar yaşadığımı söyledim oda bana prosüdür gereği 1 kere daha hava değişimi alıp 3.de muaf alıcaksın dedi geri döndüğümde birliğime rdm yanına tekrar çıktım hava değişimi verdiler dedim oda hayırlı olsun 1 ay sonra muafsın kıta anket formunda askerliğe elverişli değildir yazıyor. ordan bölüğe gittim bölük komutanı binbaşı bana bağırıp çağırım demediğini bırakmadı sen gel ben sana göstericem askerlik yapmak istemiyorum ne demek inşallah firar edersin bak gör felan bana tehditde bulundu şuan hiç gidesim yok ama salı günü teslim olmam gerekiyor ben muaf alırmıyım uyum bozukluğundan verirlermi bölük komutanı benimle uğraşırmı şuan hem bir yandan gitmek istemiyorum bir yandan korkuyorum korkum komutanlar değil sinirimi tutamayıp saldırırsam diye ben gerçekten iyi değilim artık cevaplarını bekliyorum