Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bölüm değişikliğinde bursun kesilmemesi için dilekçe örneği..?

ramses

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merehaba arkadaşlar. Ben kıredei yurtlar kurumunda geri ödemeli burs alıyorum ama ben bu sene bölümü değiştirdim (okuldan kaydımı alıp tekrar kayıt oldum ) Aldığım bursun iptal olmaması için dilekce yazmam söylendi. okulda öğrenci işlerinden söylendi. KYK yı aradım ama ulaşamadım bu dilekce için sizden bana yardım etmenizi istesem kusura bakmasınız değil mi.

merhaba ramses.aynı durumu bende yaşadım busene.sonuç olarak ne yaptın bir dilekçe örneği bulabildin mi ve sonuç alabildin mi?ben tekrar başvuru yapmayı (özel yetenek için başvurular yarın bitiyor) da düşündüm kesilirse bu süre içinde diye?ne önerirsin?

birşey yapamadım ne yazıkki . Kyk yı aradım ulaşamadımda . Bu dönem başvuru yapmıyacağım ama 2. dönem yapacağım. Bir şekilde kyy'a ulaşmaklazımdı. Bu pazartesi halletmeye çalışacağım .

Şöyle basit bir dilekçe ile işinizi görürsünüz sanırım:
YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE
(Kredi Dairesi Başkanlığı)​
ANKARA

... / ... / 2009​

.... üniversitesi ... bölümü ... sınıf öğrencisiyim. Halen kurumunuzdan ... numara ile öğrenim kredisi almaktayım.
... tarihinde bölüm değiştirerek ... bölümüne başladım. İş bu sebeple almış olduğum kredinin bu değişiklik gereğince yeniden düzenlenmesini ve kredimin ödenmeye devam olunmasını arz ve talep ederim

ad soyad
tc kimlik no
imza​

ramses,bende seninle aynı dertten muzdaribim..3 hafta önce dilekçe yazıp gönderdim ama ne bir cevap geldi ne de bursu tekrar alabiliyorum:( acaba adresi mi yanlış yazdım diye düşünüyorum..kyk'nın resmi sitesindeki iletişim adresiyle,sık sorulanlar bölümündeki adresi farklı :S kyk'ya telefonla ulaşmakta mümkün değil :S

''Halen kurumunuzdan ... numara ile öğrenim kredisi almaktayım.'' burada hangi numaradan bahsediliyor ? öğrenci numaramız mı ?

Aynı durum şuan benimde başıma geldi arkadaşlar bir kaç yerde okudum eski okuldan kayıdını aldırdığına dair belge yeni okulun öğrenci belgesi + dilekçe yazıp gönderdikten sonra 2 3 ay içinde yeni bi hesap numarası ile bursun yatmaya devam ediyor diye duydum. nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olabilecek daha önce yaşamış ve halletmiş biri yok mu ? yardım edinnn

Üst Alt