Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borcum var ve alacağımı alamıyorum. Yardım..?

seref41

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben günümüz türkiyesi olan türkiyemizde ki işsizlik sıkıntısı çeken madurlardan birisiyim ismim şeref KAYA
23.06.1979 doğumlu izmit kocaelinde yaşamaya çalışıyorum. %40 da özürlüyüm. evli iki çocuk babası tarım il müdüründe çalışmış olan ve halen bir kısım kalan parsını alamamış bir tc evladıyım. herşeye rağmen ülkemi seviyorum ve he rzaman bir çıkış yolu vardır diyorum.
fakat tıkandım dicek kadar içerdeyim. bana göre çok şey sizlere göre az birşey oldunu biliyorum. siz kişilik ve mevki sahibi ileri görüşlü büyüklerimden bana yol gözterici olmanızı ve bana ışık tutmanızı rica ediyorum.
11000 liralık kredi kartı borcum var ve bana iş vermezler %40 özürlüyüm diye. insanların bakışları birşeyleri yapamasıın sen diye .o bakışları beni üzme konumundan çıktı artık. tarım il müdürlüğünden de paramı alamıyorum ve çok çaresisim. siz büyüklerimin yardımlarını bekliyorum ve inanıyorum ki bu haykırışımı gerçekten imdada yetişicek karşıkarşıya gelebilicek kalp gözü açık bir büyüğümle ortak noktamız olucak bu msj

Tarım il Müdürlüğünde çalışmışsanız ve bunu belge ile ispatlama durumunuz varsa,alacağınız için Tarım İl Müdürlüğünü icraya verir ve alacağınızı alabilirsiniz.

Üst Alt