Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bordeline kişilik bozukluğu için verilen rapor oranı nedir?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
bordeline kişilik bozukluğu emosyonel olarak düzelme olmayan kişilik bozukluğu depresyon tedaviyle işlevselliği 3 aylık bir tedaviden sonra değerlendirilmesi uygundur %30 oran verdi 3 ay tedaviden sonra tekrar heyetemi girecem ben 3 ay sonra oran yükselir veya düşermi şimdi gittiğim doktor tehşisimi değiştirdi şu anda bipolar tedavisi görüyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

bana da bu teşhisi koyduydular. Sonradan ATİPİK psikoz dediler %45 raporum var şu anda

Heyetten once doktor yuzde kac yazdi

Selam.beni sosyal kisilik bozuklugu %30 ve a tipi psikoz %45 İLACLA TEDAVİ edilebilir.diye raporla heyete girdim sonuc ne olur aceba saygilar

oturan boğa lütfen benim sorumuda cevaplarmısın

30.01.2017 tarihinde psikiyatriden heyete girdim sonuç borderline kişilik bozukluğu emosyonel olarak düzelme olmayan kişilik bozukluğu depresyon işlevselliği 3 aylık bir tedaviden sonra durumunun değerlendirilmesi uygundur %30 oran sürekli verdi 5 aydır bipolar tanısıyla tedavi görüyorum sorum ben tekrar heyete girebilirmiyim girersem şimdiki doktorun koyduğu bipolar tanısıylamı girerim kafam çok karışık cevaplandırırsanız sevinirim teşekkürler

invega 6mg depakin 500 lituril 300mg srequal100mg bipolar için içtigim ilaçlar

kardeş kötü durumdayım mani dönemim 15 gün sürüyosa atak oluyo depresyon dönemi 1 ay sürüyor 13 yıllık işime rahatsızlığımdan dolayı son verdiler bu ilaçları kullanmasam hayatı devam ettiremiyorum

Merhaba geçmiş olsun öncelikle , 6 aydan uzun süren rahatsızlıklarda teşhis konur . 3 aylık periyodlarla kontrol istenmiş .Uzman hekimin değerlendirilmesi ile tanı değişebilir . İlaç kullanımı ağır dozdan başlar rahatsızlığın seyrine göre değişir kullandığın ilaçlar . Uzun bir maraton bu sabır isteyen . Emekllilik hakkı farklı olay en az % 60 rapor ve 10 yıllık sgk başlangıç 1800 gün yatmış prim ister erken emeklilik için .
Önce tedavine odaklan 3 aylık kontrolleri ihmal etme .

dissosiyatif

3 aylık izleme sonucunda %30 oran verilmiş ama bu durum bir sonraki kontrolde değişebilir. Günü geldiğinde kontrole girmek lazım. Hastalığın düzeyi konusunda o zaman daha doğru karar verecektir doktor.

Malulen emeklilik ise bambaşka bir şeydir. Orada maluliyet cetveli'ne göre değerlendirme yapılır ve çok ileri düzeyde, tedaviye rağmen çalışmaya mani olan psikiyatrik rahatsızlıklarda malulen emeklilik kararı verilir. Sizin durumunuz ise sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alıp erken Yaşlılık emekliliğine uygun gibi görünüyor. Bunun ortalama şartları da 15-20 yıl sigortalılık 3600-4400 primdir.

bende de bordline kişilik bozukluğu var testlere girdim ama bana pisikiyatri oran vermedi ..itirazetsem yeniden oran alabilirmiyim

valproik asit lituril sevyeme bakıp doktor ilacı içip içmediğimi anlıyor bu iki değerin düşük çıkması bipolar olduğumuz anlamınamı gelir

oturanboğa şimdi ben bipolar tedavisi görüyorum bana bordrline kişilik bozukluğundan %30 sürekli rapor verdi ben yeniden heyete girebilirmiyim heyete girersem şimdiki tedavi gördüğüm bipolardanmı girerim

bipolar hastaları

doktor lituril ve valkporik asit değerlerine kan tahlilinden bakıp düşük çıktığında ilacı içmediğimizi biliyor bu değerlerin düşük çıkması bizim bipolar hastası olduğumuz anlamınamı geliyor yoksa ilaç sevyesinimi ayarlıyor

selo_selo07

Bende senin olayı anlamadım hocam şimdi bende takıntı diye gittim sinir stres ama borderlıne ile ilgili evrak verdi psikolog psikiyatri ona gönderdi her neyse şimdi ondan benim cetvelde baktığım ÷ 15 gibi onu 20 vermezmi birde ne kadar sonra rapor verir 6 ay muayene kontrol dedi sonra bakarız dedi o gün gelince vermek eşlik yapar mi bu ilaçlarla kesin duzelirsin demedi duzelmezsin de demedi iş sende bitiyor dedi adamlara rapor diyindeyince ben senin niyetini anladım diyor ben şimdi senelerdir şikayetim var ne ama illa çok uzun sene ila cami bağımlı olmak gerekiyor 6 ay sonra rapor vercem dese oran sürecini vercek sürekli verme durumu varmı son yıllarda hep süreli okuyorum

kardeşim borderline kişilik bozukluğuna en fazla %30 sürekli verir senin işini görmez %40 olması lazım bana %30 sürekli rapor verdi bi işime yaramıyor neyazzıkki

Üst Alt